Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Micul Dejun

Ai mancat astazi la micul dejun? Daca nu, s-ar putea sa-ti sanatatea in mare pericol.

Ai mancat astazi la micul dejun? Daca nu, s-ar putea sa-ti sanatatea in mare pericol. Cel putin, asta sustin expertii in nutritie. Obezitate, diabet si chiar raceli frecvente - asta risti daca obisnuiesti sa iesi din casa fara sa mananci. Iar pentru barbati lucrurile stau si mai rau, se pare: acestia au cu 27% mai multe sanse sa sufere de atacuri de cord sau boli de inima.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în FoodStory.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Persoanele care obisnuiesc sa manance la micul dejun sunt mai binedispuse si au mai mult chef de viata. Citește mai mult...

***

De 1 luna si jumatate tin regimul disociat. Sunt multumita, dar am nevoie uneori de sustinere. Găsește-ți motivația!

Atât ceaiul verde, cât și lămâia ajută metabolismul să funcționeze mai bine, accelerând arderile.

Limonada cu ceai verde nu numai ca te racoreste in zilele caniculare de vara, insa te ajuta si sa ai silueta de vis. Pentru o astfel de limonada ai nevoie de: 1 lingura de miere, 1 pliculet de ceai verde, 1/2 cana de apa fierbinte, 1/4 cana de suc proaspat de lamaie, 3/4 cana de apa rece, cuburi de gheata.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Copiilor li se recomanda ceaiuri linistitoare, calmante, pline de vitamine, cum sunt cele din fructe de padure, catina ori macese. Citește mai mult...

Dr. Oz îţi dă o mână de ajutor şi te sfătuieşte ce trebuie să faci ca să ai în meniul tău alimente sănătoase. Găsește-ți motivația!

Tu stii ce mananci?

Tu stii ce mananci?


Publicat în Adevarul

Afla care sunt cele mai sanatoase uleiuri si cum se folosesc la gatit!

Uleiul de masline extravirgin are punctul de fum extrem de scazut (este contraindicat la prajit) si, prin urmare, ar trebui folosit numai in salate.

Potrivit prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare din Bucuresti, din cauza exceptionalei sale valori alimentare (polifenoli, acizi grasi esentiali (Omega 3, 6 si 9) si vitamina E), dar si din cauza pretului crescut, uleiul de masline este cel mai frecvent falsificat ulei. Pentru a nu cadea in capcana producatorilor, medicul ne recomanda sa optam pentru uleiul rafinat de masline care poate fi folosit atat in salate, cat si la gatit.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Uleiul de masline extravirgin reprezinta cea mai buna alegere in materie de grasimi sanatoase. Citește mai mult...

Iată o soluție simplă de viață, gratuită, non-tehnică. Găsește-ți motivația!