Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Greseli in dieta

Obiceiuri care te îngrașă

De multe ori pe parcursul zilei simți nevoia să ronțăi câte ceva și de preferință cât mai dulce. Acest obicei nu e tocmai sănătos si îți poate da peste cap metabolismul.

De multe ori pe parcursul zilei simți nevoia să ronțăi câte ceva și de preferință cât mai dulce. Acest obicei nu doar că nu e tocmai sănătos, dar îți poate da peste cap metabolismul, încât imaginea din oglindă să nu te mai reprezinte.

Deși ziua încerci să ai un regim alimentar cât mai echilibrat, seara pofta de dulce te copleșește și toate bunele intenții își pierd sensul atunci când stai comforabil pe canapea cu un pachet de biscuiți cu cremă. Soluția salvatoare în aceste situații vine de la micul dejun. Începe ziua cu o porție de budincă de ovăz asezonată cu ouă și cu iaurt grecesc. La amiază optează pentru o masă formată din carbohidrați și proteine. Acum te poți răsfăța și cu o pătrățică de ciocolată, de preferință neagră. Nu te grăbi să o mesteci, ci las-o să se topească treptat în gură și savurează fiecare aromă.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Click. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Faptul că vrei să te menții suplă, nu te ajută doar din punct de vedere fizic, ci și din punct de vedere al sănătății. Anumite afecțiuni pot fi prevenite dacă-ți menții greutatea sub control.  Citește mai mult...

***

Invătati să înlocuiti proteinele din carne, care sunt esentiale pentru organism, cu proteine din surse vegetale. Găsește-ți motivația!

Reducerea aportului caloric este daunator in special pentru sanatate.

Alegi o dieta bogata in proteine in detrimentul unei alimentatii bogate in carbohidrati. Acest truc este foarte popular in randul vedetelor de la Hollywood. Insa o astfel de dieta saraca in carbohidrati forteaza organismul sa consume carbohidratii existenti in ficat si muschi.

Rezultatele spectaculoase pe care multa lume spune ca le-a obtinut in urma acestei diete nu sunt de fapt decat o reducere a continutului de apa nu a grasimilor, ceea ce, pe o perioada indelungata, va duce la degradarea organelor.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Vrei sa slabesti cateva kilograme? Respecta aceste sfaturi si orice dieta va da rezultatele pe care le astepti. Citește mai mult...

Vitaminele A, E, D şi B12 sunt câteva dintre substanţele care nu trebuie să-ţi lipsească din corp. Ele sunt importante pentru sănătate în general, dar se mai adaugă şi alte patru vitamine despre care Dr. Oz susţine că sunt esenţiale pentru corpul tău.  Găsește-ți motivația!

Prea multe proteine pot duce la ingrasare si aparitia grasimii corporale.

Potrivit expertilor de la Universitatea din California, acestia trebuie sa consume 0,8 grame de proteine pentru fiecare kilogram al corpului lor.

Persoanele care consuma prea putine proteine risca sa aiba un sistem imunitar slab, asa ca se vor imbolnavi mult mai repede. In plus, se poate ajunge la atrofiere musculara din aceasta cauza.

Pe de alta parte, prea multe proteine pot duce la ingrasare si aparitia grasimii corporale.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Toata lumea are nevoie de proteine in dieta, acestea fiind unele dintre cele 3 macronutriente de care oamenii au nevoie pentru a supravietui. Citește mai mult...

Laptele proaspat poate sa contina anumite bacterii care pot fi patogene pentru organism. Găsește-ți motivația!