Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Greseli in dieta

Tii regim, ai scazut pe cat posibil numarul de alimente grase, faci exercitii fizice cat de des posibil, dar nu reusesti sa scapi de kilograme?

Tii regim, ai scazut pe cat posibil numarul de alimente grase, faci exercitii fizice cat de des posibil, dar nu reusesti sa scapi de kilograme. De ce oare? Iata 10 motive pentru care un asemenea lucru se poate intampla:

Nu ai o masa musculara suficienta. Cu cat mai multi muschi ai, cu atat mai multe calorii vei arde, de aceea si diferenta dintre barbati si femei, prima categorie dispunand de o masa musculara mai ampla deci si de instrumentul principal care sa arda caloriile eficient. Ce e de facut: Incepe exercitii de body-building. Inlocuieste alergarile usoare cu ridicarile de greutati. Construindu-ti o masa musculara suficienta te va ajuta sa scapi de aceasta problema a caloriilor.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Lyla.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Nu faci exercitii fizice, deoarece ti-e teama ca apoi te vei simti foarte infometat. Citește mai mult...

***

Râsul poate avea numeroase efecte pozitive asupra stării de sănătate a organismului. Iată care sunt acestea! Găsește-ți motivația!

Ar fi ideal sa ai 2 mese pe zi, intre orele 10:00 - 11:00 si 18:00 - 19:00.

Regula numarul 1 - Exclude complet alimentele rafinate, cum ar fi zaharul, faina alba, sarea extrafina, margarina, uleiul rafinat. De asemenea, nu trebuie sa consumi nici alimentele care contin aceste ingrediente.

Regula numarul 3 - Alimentele pe care le poti consuma in siguranta in fiecare zi sunt: cerealele integrale, fructele, legumele, zarzavaturile, legumele, lactatele fermentate (iaurt, chefir, sana, lapte batut, branza de vaci), oua (maxim 3 pe saptamana), ciuperci, miere de albine, peste (2-3 portii pe saptamana) si carne slaba (1-2 portii pe saptamana).

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Exclude complet din meniu alimentele rafinate: zaharul, faina, sarea extrafina, margarina, uleiul rafinat. Citește mai mult...

Iată 3 motive pentru care plânsul arată că ai un psihic puternic!  Găsește-ți motivația!

Am mancat... dar tot mi-e foame

Am mancat... dar tot mi-e foame


Publicat în Unica.ro

Sucurile dietetice sunt de fapt apa cu indulcitori hipocalorici si coloranti, deci nu influenteaza senzatia de satietate, iar foamea reapare.

Hamburgeri/Cheeseburgeri - In principiu, aceste produse nu ar trebui sa provoace senzatia de foame, ci ar trebui sa te sature pentru multa vreme, fiind o combinatie de paine, carne, ceva legume si branza.

Conteaza insa calitatea alimentelor din care sunt preparate, acestea fiind in multe cazuri produse din faina excesiv rafinata, carne de slaba calitate si multa grasime. In final, rezulta un preparat cu valoare calorica mare si valoare nutritionala scazuta.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Produsele dietetice sau light ne fac sa slabim - Fals! Citește mai mult...

Iata cele mai puternice 4 motive pentru care consumam produse alimentare in exces. Găsește-ți motivația!