Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Greseli in dieta

Există multe mituri urbane cu privire la dietele pentru slăbire. Vom demonta cele mai întâlnite mituri pentru o siluetă perfectă în acest sezon.

Consumul de apă ajută la pierderea kilogramelor. Cât se poate de real, dar nu vă bazaţi doar pe acest lucru ! Persoanele care beau un pahar cu apă înainte de masă, îşi pierd din apetit şi consumă astfel mai puţine alimente.

Nu trebuie să mănânci între mesele principale. Cât se poate de fals! Pentru a-ţi menţine metabolismul activ şi glicemia constantă, între cele trei mese principale trebuie să incluzi o gustare uşoară pentru a preveni apariţia senzaţiei de foame. 

Slăbeşti dacă sari peste mesele principale. Dacă te bazezi pe acest principiu... este posibil chiar să te îngraşi! Da, ai auzit bine. Senzaţia de foame este un instinct primar ce nu poate fi controlat.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în One. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Pentru a da jos câteva kilograme nu trebuie să recurgem mereu la diete drastice sau la antrenamente istovitoare la sală. Citește mai mult...

***

Principalul "inamic" este acum carnea, in special cea de porc. Uita de ea, cel putin o luna. Găsește-ți motivația!

Drew Ramsey, spune ca ceea ce mancam ne afecteaza sanatatea fizica, aspectul, dar si sanatatea psihica.

Spre deosebire de alte diete, care sunt gandite de nutritionisti sau antrenori de fitness, aceasta a fost realizata de un psihiatru. El promite sa rezolve nu doar problema siluetei, ci si pe cea a starii psihice.

Drew Ramsey, spune ca ceea ce mancam ne afecteaza sanatatea fizica, aspectul, dar si sanatatea psihica. Prea multe dulciuri si toxinele din alimentele intens procesate pot duce la depresie daca ating un anumit prag critic, diferit de la o persoana la alta. Asa se face ca rata obzitatii si cea a depresiei au crescut proportional in ultimii ani.

El spune ca o dieta ce hraneste cu adevarat creierul este bogata in grasimi bune, cereale integrale, legume si fructe proaspete locale si de sezon, plus proteine de calitate din carne slaba.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Un regim alimentar din care nu lipsesc: fructe, legume, cereale si grasimile bune va face bine atat creierului, cat si trupului. Citește mai mult...

De ce apare pofta de dulce, cât de periculoasă e şi cum o poţi combate ne spune Alin Popescu, medic primar medicină sportivă.  Găsește-ți motivația!

Studii recente au arătat că cel mai bun moment pentru a consuma fructe este între orele 4 şi 11 dimineaţa.

Studii recente au arătat că cel mai bun moment pentru a consuma fructe este între orele 4 şi 11 dimineaţa. Iată câteva motive pentru care este bine să mănânci fructe la micul dejun, dimineaţa.

Consumul de fructe la micul dejun te face să te simţi sătulă mai mult timp, datorită aportului crescut de fibre alimentare. Anumite fructe, cum ar fi bananele, previn retenţia de apă şi echilibrează secreţiile hormonale din organism.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Urmăm câteva sfaturi utile, de bun-simţ, nu exagerăm cu dulciurile „răcoritoare” nici cu sosurile grase pentru salate. Bem suficientă apă şi, bineînţeles, facem sport! Citește mai mult...

Iată ce mici obiceiuri e bine să eviți dacă vrei să rămâi mereu pozitivă! Găsește-ți motivația!