Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Alimentatie echilibrata

Miere raw cu superalimente

Publicat în Ligia Pop
Miere raw cu superalimente

Foarte multe persoane ne-au întrebat cum integrăm superalimentele în alimentația zilnică

Foarte multe persoane ne-au intrebat cum integram superalimentele in alimentatia zilnica. Exista cateva variante:

  • Le adaugam in smoothies;
  • Le adaugam in sucurile verzi;
  • Le adaugam in prajituri raw;
  • Le presaram peste salate;
  • Le consumam amestecate cu alte superalimente, precum indulcitori naturali raw cum ar fi mierea, siropul de mere, de orez, de flori de cocos etc.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Ligia Pop. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Am încercat variante de bunătăți sănătoase care să țina locul celor nesănatoase.  Citește mai mult...

***

Exista oameni ale caror povesti dovedesc ca pentru a reusi nu ai nevoie decat de un strop de vointa.  Găsește-ți motivația!

Cunoscută de ani de zile ca fiind „protectoarea” ficatului, noile studii arată că sfecla roşie este una dintre cele mai benefice legume pentru organism.

Acest “super-aliment” reprezintă o sursă excelentă de vitamina B, folaţi, mangan şi potasiu. De asemenea, este o sursă bună de fibre, vitamina C, magneziu, fier, cupru şi fosfor.

Sucul de sfeclă este unul dintre alimentele cele mai bogate ca sursă de antioxidanţi şi nitraţi naturali. Nitraţii sunt componente care îmbunătăţesc circulaţia sangvină în corp – inclusiv la nivelul creierului, inimii şi muşchilor. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Sucul de sfecla rosie este un ingredient super eficient impotriva kilogramelor in plus. Citește mai mult...

Dieta mediteraneana presupune un consum ridicat de fructe in stare proaspata. Găsește-ți motivația!

"Mâncaţi sănătos!" este îndemnul venit din partea specialiştilor. Dar care sunt produsele bune pentru organism?

"Mâncaţi sănătos!" este îndemnul venit din partea specialiştilor. Dar care sunt produsele bune pentru organism? Se numesc alimentele funcţionale şi iată ce nu trebuie să ne lipsească din meniu. Iaurturile probiotice conţin un adaos de bacterii din speciile lactobacillus şi bifidobacterium. Acestea interacţionează cu flora intestinală şi au rol asupra funcţionării tubului digestiv şi asupra echilibrului organismului nostru.

Ovăzul, care este o sursă alimentară de fibră solubilă b-glucan, contribuie la reducerea nivelului colesterolului şi, implicit, a bolilor coronariene.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Prof.dr. Gheorghe Mencinicopschi ne spune ce trebuie sa avem zilnic in farfurie. Citește mai mult...

Daca decizi sa urmezi aceleasi principii alimentare sanatoase alaturi de partener, sansele de reusita cresc foarte mult.  Găsește-ți motivația!