Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Alimentatie echilibrata

Miere raw cu superalimente

Publicat în Ligia Pop
Miere raw cu superalimente

Foarte multe persoane ne-au întrebat cum integrăm superalimentele în alimentația zilnică

Foarte multe persoane ne-au intrebat cum integram superalimentele in alimentatia zilnica. Exista cateva variante:

  • Le adaugam in smoothies;
  • Le adaugam in sucurile verzi;
  • Le adaugam in prajituri raw;
  • Le presaram peste salate;
  • Le consumam amestecate cu alte superalimente, precum indulcitori naturali raw cum ar fi mierea, siropul de mere, de orez, de flori de cocos etc.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Ligia Pop. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Am încercat variante de bunătăți sănătoase care să țina locul celor nesănatoase.  Citește mai mult...

***

Aceste băuturi delicioase recomandate de doi specialişti, dr. Mehmet Oz şi Jillian Michaels te ajută să te hidratezi şi în acelaşi timp reduc şi previn balonarea. Găsește-ți motivația!

Sucul de grepfrut

Sucul de grepfrut


Publicat în Ce se intampla doctore?

Ultimul trend imbratisat de barmanii americani este adaugarea sucului de grepfrut in orice cocteil care se vrea a fi racaros.

Unul dintre cei mai celebri bartenderi din lume, Tony Abou-Ganim, ne recomanda sa fim indrazneti atunci cand mixam ingredientele unei bauturi, alcoolice sau non-alcoolice, pentru a obtine gustul preferat, de la dulce si simplu, la amar si complex.

"Sucul proaspat de grepfrut, in special cel provenind de la soiurile rosii, este unul dintre preferatele mele. Se combina perfect cu orice bautura alcoolica", spune Tony pentru revista Arrive, din Statele Unite.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Metodele de preparare pot schimba radical un meniu, dintr-o bomba calorica greu de digerat intr-o masa surprinzator de sanatoasa si satioasa. Citește mai mult...

Slaba fara dieta, folosind o metoda sanatoasa: respecta macar 5 dintre aceste sfaturi, timp de 5 saptamani, si vei intra in sezonul cald mult mai slaba! Găsește-ți motivația!

7 Mituri despre lamaie

7 Mituri despre lamaie


Publicat în SaFiiTuSanatos.ro

Gustul acru al lamailor este dat de acidul citric, nu de vitamina C.

Se spune ca lamaile sunt fructele cele mai bogate in vitamina C.Fals! Gustul acru al lamailor este dat de acidul citric, nu de vitamina C. Lamaile au in medie 70 mg de vitamina C la 100 de grame. Afinele si coacazele negre depasesc aceasta concentratie de cateva ori. Totusi, dintre fructele pe care le putem procura mai usor, doar kiwi si capsunile se pot compara cu lamaia sub aspectul concentratiei de vitamina C (kiwi are tot in jurul a 70 mg la 100 de grame, la capsuni concentratia variaza mai mult – intre 40 si 90 mg la 100 de grame).

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Lămâile au un conținut mare de fibre pectine, care combat foamea. În plus, conform studiilor, cei care au o dietă alcalină pierd în greutate mai repede. Citește mai mult...

Principalul "inamic" este acum carnea, in special cea de porc. Uita de ea, cel putin o luna. Găsește-ți motivația!