Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Fructe

5 portii de legume si fructe pe zi. Aceasta este reteta unui organism sanatos si plin de energie.

Specialiştii site-ului webMD.com ne dau câteva idei despre cum să introducem fructele şi legumele în meniul zilnic.

Preparaţi-le delicios. Legumele şi fructele au alt gust dacă le gătiţi pe grătar. Sunt mai dulci şi mai delicioase.

Alegeţi cartofii dulci. Aceştia au mai mult potasiu şi betacaroten. Faceţi sosuri. Acestea sunt “accesorii” potrivite oricărui meniu. Nu uitati să folositi multe verdeturi, lămâie şi otet balsamic.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Click. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

5 portii de legume si fructe pe zi. Aceasta este reteta unui organism sanatos si plin de energie. Citește mai mult...

***

Nu uita ca micul dejun este masa cea mai importanta din zi, iar daca vrei sa slabesti trebuie sa nu sari peste el. Găsește-ți motivația!

Sărbătorile în general reprezintă o perioadă delicată pentru foarte multe persoane ce încearcă să-şi menţină silueta sau condiţia fizică pe parcursul anului.

De cele mai multe ori, ne gândim că dacă vom gusta câte puţin din fiecare produs nu vom ajunge să acumulam kilograme în plus, dar, din păcate, tocmai aici este marea problemă. Eu propun să încearcăm să ne gandim înainte de a ne aşeza la masă ce am vrea să mâncăm în următoarele 15-20 de minute, şi, totodată să încearcăm să nu mai asociem cu alte alimente foarte săţioase sau prăjite în ulei.

Spre exemplu, dacă vrem să mancăm o bucată de carne de miel, pui, vită, porc sau o bucată de drob, aş mai aduga lângă ele câteva murături sau un mix de 2, 3 legume făcute la aburi sau consumate în starea lor naturala.

Urmareste-l pe Florin Neby online, Facebook si YouTube.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Florin Neby: "Din punctul meu de vedere, există metode prin care putem mânca dar în acelasi timp, să ne îngrăşăm". Citește mai mult...

Alex Respess s-a hotarat sa slabeasca, dupa o viata intreaga in care s-a alimentat nesanatos.  Găsește-ți motivația!

4 mituri despre slăbit

4 mituri despre slăbit


Publicat în Click.ro

E în trend să fii slabă, să ţii regim şi să ai un stil de viaţă sănătos. Dar oare e la fel de la modă, să fii obsedată să pierzi kilograme şi să ai impresia că eşti sănătoasă?

E în trend să fii slabă, să ţii regim şi să ai un stil de viaţă sănătos. Dar oare e la fel de la modă, să fii obsedată să pierzi kilograme şi să ai impresia că eşti sănătoasă? Cei de la Time spun că acesta este doar unul dintre multitudinea de mituri despre slăbit, care ar trebui clarificate.

„Nu poţi să fii gras şi în formă". Când vine vorba de moarte prematură, nu este neapărat important câtă grăsime are un individ, ci mai curând de ce tip de ţesut adipos dispune persoana în cauză.

„Poţi să mănânci ce vrei atât timp cât faci exerciţii pentru a slăbi". Fals. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cele mai răspândite mituri despre slabit şi explicatia de ce acestea sunt greşite din punct de vedere ştiinţific. Citește mai mult...

Daca vrei sa slabesti si sa fii sanatoasa este esential sa respecti orele de masa. Găsește-ți motivația!