Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Alimentatie » Aditivi alimentari

Riscul de cancer crește mai ales pentru cancerul de sân, colorectal şi de prostată

Până acum alimentele supraprocesate au fost puse în legătură cu creşterea cazurilor de obezitate. Un studiu făcut de specialiştii de la Sorbona pe 105.000 de persoane a arătat că mărirea cu 10% a consumului de mâncare procesată creşte cu 12% riscul de cancer, mai ales de sân, colorectal şi de prostată.

Mâncarea foarte procesată include tăiţei, mese gata preparate, prăjituri şi, în general, tot ce e preparat din ingrediente inexistente (!) în bucătăria tradiţională – aditivi, coloranţi, potenţatori de gust şi alte chimicale, cu cantităţi mari de sare, zahăr şi grăsimi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Adevarul.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

~
~

Îți mai recomandăm:

Consumul de apa te ajuta sa slabesti. De fapt apa poate reduce cantitatea de mancare consumata la o masa. Citește mai mult...

***

Conform unui studiu publicat recent, tot ce trebuie să facem este să ţinem cont de lista următoare. Găsește-ți motivația!

Am slabit 15 kg insa ma vad grasa

Am slabit 15 kg insa ma vad grasa


Publicat în Toti Pentru Unul

Toata lumea imi spune ca arat foarte bine dar eu ma privesc in oglinda si ma vad grasa.

Sunt zile cand mananc 2-3 mere si zile gand am foame in continuu, oricat as manca nu ma satur. Mananc mult si dupa aceea imi provoc vomit si iar mananc si iar imi provoc vomit pana imi dispare senzatia de foame si pofta. Ce as putea sa fac pentru a evita acest dezechilibru?

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dieta de o zi nu inseamna sub nicio forma sa te infometezi, ci sa mananci anumite alimente care sterg rapid cativa centimetri din talie.  Citește mai mult...

Afla ca problema cu greutatea si depunerile de grasime tocmai acolo unde nu trebuie are mai multe cauze! Găsește-ți motivația!

Elaine Magee recomanda 10 perechi de alimente considerate un adevarat "boom" nutritional.

Este ca si cum ai constata ca 1+1 fac 4 in loc de 2, spune dieteticianul Elaine Magee, autoare a lucrarii Sinergia alimentara. De exemplu ceaiul verde si sucul de lamaie consumate impreuna, sunt o importanta sursa de antioxidanti. Un studiu realizat in 2006, la care au participat peste 40.000 de japonezi, arata ca aceia care obisnuiau sa bea cel putin o ceasca de ceai verde in fiecare zi erau mai putin predispusi la boli cardiovasculare decat cei care nu aveau acest obicei.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Combinaţiile de alimente considerate sănătoase ar putea aduce organismului un aport energetic mult mai ridicat decât în cazul în care acestea ar fi consumate separat. Citește mai mult...

De unde incepem atunci cand dorim sa adoptam un stil de viata sanatos? Găsește-ți motivația!