Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Reteta

Este ideală și pentru aperitivele unei mese festive

Se prepara usor, cu ingrediente putine si sigur va fi pe gustul tuturor.

Ingrediente:

370 g file de ton in suc propriu
150 g crema de branza
50 g unt moale
1 ceapa alba
3-4 rosii cherry
zeama de lamaie
piper
patrunjel verde, pentru decor
Mod de preparare pasta de ton cu crema de branza si legume

Se scurge fileul de ton si se marunteste.

Se adauga crema de branza si untul moale si se omogenizeaza amestecul.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Antena1.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Antena1.ro

Îți mai recomandăm:

Descoperă cât de rapid poţi să găteşti o cină sănătoasă! Citește mai mult...

***

Unul dintre secretele pe care mizeaza Dr. Oz este un amestec de suc de grepfruit cu otet de mere consumat inainte de fiecare masa. Găsește-ți motivația!

Trecerea la dieta de toamna

Trecerea la dieta de toamna


Publicat în SfatulMedicului.ro

Salatele trebuie inlocuite toamna cu supe calde sau cu legume gatite in aburi.

Dieta de toamna trebuie sa contina cat mai multe fructe si legume de sezon, dar si reguli noi fata de alimentatia recomandata in timpul verii.

Pentru a evita cresterea in greutate odata cu schimbarea meniului, exercitiile fizice raman o necesitate si toamna. Corpul are insa nevoie de un aport mai ridicat de grasimi si carbohidrati pentru a face fata racirii vremii si virozelor de sezon.

Meniul de toamna trebuie sa contina cartofi, pentru energie, dar mai ales dovleac, broccoli, napi si praz. Fructele de sezon, merele, perele, strugurii, gutuile, dar si bananele si clementinele sunt recomandate pentru o dieta de toamna care sa nu stimuleze cresterea in greutate.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ideal este ca raportul fructe-legume sa fie de patru portii de fructe, la cinci portii de legume. Citește mai mult...

Vă oferim câteva argumente care v-ar putea convinge să faceți o schimbare în viața dumneavoastră: Găsește-ți motivația!

Ciupercile nu contin absolut nici un fel de grasime, sare sau zahar. Ele aduc organismului tau fibre si complexul vitaminic B.

Ciupercile nu contin absolut nici un fel de grasime, sare sau zahar. Ele aduc organismului tau fibre si complexul vitaminic B: vitamina B1, riboflavina (B2), niacin (B3), piridoxina (B6) si folacin (acid folic). Contin, de asemenea, potasiu, fier, fosfor si, cel mai important, seleniu, care nu se gaseste, de obicei, in fructe si legume. Iti ofera satietate, dar nu si un continut caloric mare, pentru ca ele contin 90% apa. Sint doar citeva dintre motivele pentru care putem afirma, cu mina pe inima: "Da, champignon este micul campion!".

Astazi, ne bucuram de beneficiile ciupercilor preparate sub forma de drob. Drobul se prepara extrem de simplu: se oparesc ciupercile (atit cit sa ramina putin crocante) si se taie in cubulete mici. Apoi, se amesteca, intr-un castron, cu ou batut, marar si putin pesmet. Amestecul se pune in tava si se da la cuptor, pina cind se rumeneste.

Urmareste-o pe Irina Reisler pe Facebook.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Pentru un inceput de saptamana frumos, iata o mancarica delicioasa si sanatoasa care te ajuta sa slabesti mai usor. Citește mai mult...

A manca sanatos nu inseamna ca trebuie sa renunti la felurile preferate de mancare. Găsește-ți motivația!