Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Greseli in dieta

Greşeli frecvente în dietă

Publicat în Ce se intampla, Doctore?
Greşeli frecvente în dietă

O dietă restrictivă nu vă ajută să scăpaţi de kilograme, ci dimpotrivă.

Ţineţi dietă ca să slăbiţi? Aveţi grijă să nu consumaţi mai puţin de 1500 de kilo-calorii pe zi. O dietă restrictivă nu vă ajută să scăpaţi de kilograme, ci dimpotrivă.

Ţineţi dietă şi aţi redus drastic numărul caloriilor consumate? Aveţi grijă să nu pierdeţi masa musculară.O dată diminuată, riscaţi depunerea grăsimilor! Însă vă poate ajuta sportul.

Staţi întinşi pe un pat şi respiraţi normal. Cantitatea de dioxid de carbon eliminată în cameră se poate măsura. În felul acesta, specialiştii determină consumul energetic al metabolismului bazal. Pentru a-şi menţine funcţiile vitale, organismul arde 1500 de kilocalorii. Dacă primeşte mai puţine, metabolismul încetineşte.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Ce se intampla, Doctore? Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Vreţi să scăpaţi de kilogramele în plus? Mâncaţi multe produse lactate, spun specialiştii.  Citește mai mult...

***

Zaharul ocupa numarul 1 in clasamentul alimentelor extrem de daunatoare pentru organism.  Găsește-ți motivația!

Suc de morcovi

Suc de morcovi


Publicat în Dietetik.ro

Un suc proaspat de fructe este perfect pentru a ne incepe ziua.

Cu cat se apropie zilele calde de vara cu atat mai mult avem nevoie de vitamine si sezonul ni le ofera din plin asa ca un suc proaspat de fructe este perfect pentru a ne incepe ziua. Nimic mai usor. Puteam adauga la amestecul obisnuit de fructe si morcov pentru pretiosul beta-caroten care dupa cum stim, este anticancerigen. De altfel nici gustul nu este de lepadat.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Zahărul nu mai este doar un aliment controversat, ci este alimentul care trebuie eliminat din obiceiurile noastre culinare. Citește mai mult...

Printre alimentele periculoase pentru silueta se numara sosurile fara grasime (fat-free) si dulciurile fara zahar (sugar-free). Găsește-ți motivația!

Programul de slabire al lui Cheryl Cole

Programul de slabire al lui Cheryl Cole


Publicat în Femei-Moderne.ro

Cheryl Cole este in forma datorita programului de slabit in functie de grupa de sange.

Se pare ca diferitele grupe de sange sunt rezultatul stilurilor de evolutie diferite. Persoanele care au grupa de sange zero si vor sa slabeasca ar trebui sa creeze o dieta care este bogata in proteine si saraca in carbohidrati. Deci, in timp ce consumul de peste si carne este incurajat, trebuie sa se renunte la paste, orez si produse lactate. In acelasi timp, semintele, nucile, fructele si legumele ar trebui sa fie consumate in moderatie pentru a obtine rezultatele dorite.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

O dieta bogata in proteine animale si exercitii fizice intense. Citește mai mult...

Personalizarea se refera la adaptarea regimului alimentar la o multime de caracteristici individuale. Găsește-ți motivația!