Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Fructe

Fructe si legume sarace in calorii

Publicat în TopFeminin.ro
Fructe si legume sarace in calorii

Vara este cel mai potrivit sezon pentru a incepe o dieta deoarece poti alege dintr-o gama variata de fructe si legume.

Daca vrei sa ai o alimentatie sanatoasa si in acelasi timp sa slabesti cateva kilograme atunci alege fructe si legume sarace in calorii care sa aiba un continut cat mai bogat in vitamine si antioxidanti.

Vara este cel mai potrivit sezon pentru a incepe o dieta deoarece poti alege dintr-o gama variata de fructe si legume, iar preturile sunt accesibile. Cel mai indicat ar fi sa consumi produse de sezon, cat mai proaspete si daca se poate de la producatori care le cultiva utilizand principiile agriculturii biologice.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în TopFeminin.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Nutritionistii subliniaza ca atunci cand tii dieta, ai nevoie de legume care sa fie sarace in calorii Citește mai mult...

***

Dr. Serban Damian, iti vine in ajutor cu cateva idei simple, dar eficiente. Găsește-ți motivația!

Dieta cu supa de pui

Dieta cu supa de pui


Publicat în amelie.ro

Supa de pui nu este buna doar pentru convalescenta ci si pentru a slabi foarte eficient.

Dieta cu supa de pui scade semnificativ numarul de calorii din dieta pentru a da jos un numar mic sau mediu de kilograme. Trebuie doar sa respecti, timp de sapte zile, cateva reguli simple si un plan alimentar.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Merele, indiferent de soi, sunt bogate in fibre, vitamine si minerale, previn senzatia de infometare, alunga toxinele din corp si satisfac nevoia de dulce. Citește mai mult...

Alergatul intareste inima, imbunatateste circulatia sangelui si sistemul respirator, optimizeaza funtionarea sistemului digestiv si nu are efecte adverse asupra organismului. Găsește-ți motivația!

Alimentatia viitorului

Alimentatia viitorului


Publicat în Diana Stirbu

O alimentatie bio nu inseamna numai protejarea organismului nostru, dar si respect fata de mediul inconjurator.

Intre moft si necesitate, mult controversatele alimente biologice sau ecologice nu mai sunt o noutate pentru nimeni. In acest moment accesul catre acestea este destul de facil si deasemenea, odata cu trecerea timpului, si pretul lor a mai scazut, asadar multi dintre noi le-am incercat sau poate chiar suntem consumatori exclusivi de astfel de alimente.

O alimentatie bio nu inseamna numai protejarea organismului nostru, dar si respect fata de mediul inconjurator, deoarece acestea se produc sub norme stricte, indiferent ca este vorba de produse vegetale sau animale.

Odata cu o cultura bio, dispare orice urma de substanta chimica, spunem NU colorantilor artificiali, stabilizatorilor de aroma, de culoare, emulsificatorilor, agentilor de afanare, conservantilor, indulcitorilor artificiali, aromelor artificiale sau gazelor de ambalaj.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Alimentele organice au grijă atât de corpul tău cât şi de mediul înconjurător. Citește mai mult...

Cu rabdare, ambitie, corectitudine si mult optimism au ajuns sa nu se mai recunoasca. Găsește-ți motivația!