Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Fructe

Prima regula ar fi introducerea mai multor lichide in alimentatie.

Exista mai multi factori care conduc la acumularea kilogramelor in plus: sedentarismul, lipsa luminii soarelui si disparitia fructelor si legumelor proaspete de pe piata.

Prima regula ar fi introducerea mai multor lichide in alimentatie. Fie sub forma de supa, ceai sau doar un aport mai bogat de apa plata. Evitarea consumului de carne cat mai des posibil ar fi de asemenea un plus. Dar, in general, se recomanda consumul de zarzavaturi si legume sau fructe. Totodata, fructele uscate sunt extrem de sanatoase si ne ajuta sa ne tinem pe linia de plutire. Ele sunt bogate in antioxidanti si alte substante utile pentru organism. Unele diete de slabit incurajeaza consumul de carne, insa doar produsele din carnea de pui sau peste de unde ne puteam lua portia de proteine necesara.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Flu.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Cartea lui Peter D'Adamo "Alimentatia adecvata celor 4 grupe sanguine" a confirmat dieta. Citește mai mult...

***

Motive pentru care te-ai apuca să faci sport la ține acasă ar fi o mulțime: economisești bani, nu pierzi timpul pe drum, îți faci programul cum vrei și lucrezi în ce ritm îți e ok.  Găsește-ți motivația!

Recomandam o leguma care este benefica si in curele de slabire.

Vinetele sunt extrem de sanatoase si de dietetice in acelasi timp. Este o leguma care este benefica in curele de slabire, tinand cont ca 100 g de vinete are doar 18 kcal, aflandu-se pe acelasi loc cu andivele sau cu salata verde.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cateva ponturi cu ce anume sa mananci pentru a slabi. Citește mai mult...

Evită alimentele care au o cantitate exagerată de zahăr si grăsimi nesănătoase. Găsește-ți motivația!

Fiecare dietă vine cu reţetele sale şi îndemnuri la cât mai mult sport. Iată ce greşeli poţi face, din cauza cărora nu poţi da jos kilogramele în plus.

Fiecare dietă vine cu reţetele sale şi îndemnuri la cât mai mult sport. Iată ce greşeli poţi face, din cauza cărora nu poţi da jos kilogramele în plus:

Nu faci mai mult decât exerciţii cardio

Atunci când faci exerciţii cardio arzi calorii, aşadar şi grăsimile sunt arse. Dar nu la fel de multe ca atunci când faci sport intens, în intervaluri scurte, spun specialiştii. Mai exact, arzi calorii doar în timpul exerciţiilor cardio, iar  după ce te opreşti, corpul arde din ce în ce mai puţine şi până la urmă se opreşte, la scurt timp după ce te-ai oprit şi tu din mişcare. Mişcarea intensă face ca organismul să ardă calorii mai mult timp după ce te-ai oprit.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cele mai frecvente mituri despre curele de slăbire şi percepţii greşite despre dietă şi alimentaţie sănătoasă. Citește mai mult...

Lipeste-ti fotografii pe frigider. Poti opta pentru o fotografie in care aveai mai putine kilograme decat acum. Găsește-ți motivația!