Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Micul Dejun

Dieta cu otet de mere

Publicat în Lyla.ro
Dieta cu otet de mere

Otetul de mere a devenit un catalizator pentru una dintre cele mai rapide diete din lume in anul 1950.

De ce ne slabeste otetul de mere - Otetul de mere are in compozitia sa o serie de substante care stopeaza depunerea grasimilor in organism si totodata ajuta la eliminarea acestora. Dintre aceste substante, cele mai active sunt vitaminele B6 si C, impreună cu alte minerale, printre care magneziul si fierul.

Totodata, enzimele, izoflavonoidele si acizii organici din compozitia otetului de mere ajuta la imbunatatirea functionalitatii sistemului digestiv si reduc depunerea grasimilor in zonele problema, cum ar fi pe coapse si solduri.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Lyla.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, dieta cu oţet de mere este cea mai bună metodă.  Citește mai mult...

***

Daca nu poti urma pasii stricti ai unei diete, nu inseamna ca esti condamnata sa porti o viata pantalonii XL.  Găsește-ți motivația!

Mananca nuci si alune ca sa fii in forma!

Mananca nuci si alune ca sa fii in forma!


Publicat în Ce se intampla doctore?

Nucile si alunele merg de minune fie ca o gustare, fie în cadrul unor deserturi sau salate.

S-a demonstrat că nucile şi alunele contin din abundentă grăsimi şi proteine şi sunt surse bune pentru multe vitamine şi minerale. Au un nivel redus de grăsimi saturate, contin în proportie 10 până la 60% grăsimi sănătoase monosaturate şi între 5 şi 50% grăsimi polisaturate; în cazul nucilor obişnuite (nuca românească) acestea includ grăsimi polinesaturate de tip Omega-3 (acizi graşi esentiali).

Cert este că, nucile prezintă mai multe avantaje în afara profilului lor nutritional sănătos. Prin urmare, nucile obişnuite sunt una dintre cele mai bogate surse de polifenoli alimentari (se găsesc în pielita care acoperă nuca). Indicat ar fi să consumi cele mai proaspete nuci de sezon, de preferat direct din coajă.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

S-a descoperit ca oamenii care mancau alimente precum migdale, alune caju sau fistic, aveau o greutate mai mica. Citește mai mult...

Mihaela Bilic, Gheorghe Mencinicopschi, Serban Damian, Lygia Alexandrescu si Ovidiu Bojor va spun ce mananca.  Găsește-ți motivația!

Fasolea, mazărea, lintea si fructele, toate au în comun un "ingredient" special: fibrele.

Fasolea, mazărea, lintea şi fructele, toate au în comun un „ingredient” special: fibrele. Ne ajută să avem o digestie sănătoasă şi un organism puternic. Iată cinci motive să consumăm cât mai multe produse bogate în fibre.

Ard grăsimile - Pentru că se umflă în intestine, fibrele creează repede senzaţia de satietate şi foamea dispare odată cu nevoia de a „ciuguli” între mese. De aceea, fibrele sunt un aliat de nădejde în regimurile alimentare. Mai mult, consumul caloric este minimal şi ajută şi la detoxifierea organismului.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Pentru ca se umfla in intestine, fibrele creeaza repede senzatia de satietate.  Citește mai mult...

Cand limitam cantitatea de mancare, organismul ne "convinge" sa mancam. Găsește-ți motivația!