Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Legume

Guliile sunt excelente pentru sănătate şi ideale pentru diverse cure de slăbit.

Înrudite cu varza, broccoli sau conopida, guliile sunt mai puţin populare la noi. Cu toate astea, nu sunt cu nimic mai prejos decât suratele lor.

Guliile sunt excelente pentru sănătate şi ideale pentru diverse cure de slăbit. Includ multe vitamine şi minerale şi au, în acelaşi timp, un conţinut scăzut de calorii: doar 27 calorii, 0 colesterol, 0 zaharuri şi doar 0,2 grăsimi la 100 g. Consumate crude, în salate sau sub formă de sucuri, ele înlesnesc digestia, stimulează peristaltismul intestinal şi au efect diuretic.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Unica. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Consumate frecvent, guliile sunt ideale in curele de slăbire. Citește mai mult...

***

Dr. Oz împreună cu un antrenor recunoscut de fitness recomandă o nouă regulă de slăbit. Găsește-ți motivația!

Alimente "imbulinate" ipocrit

Alimente "imbulinate" ipocrit


Publicat în Flu.ro

Nu s-a se puna la punct un sistem coerent de “notare” a profilului nutritional al unui element.

Probabil v-ati confruntat de multe ori cu pasareasca de pe etichete. Sute de feluri de e-uri, nume de substante necunoscute omului de rand, nespecialist in chimie alimentare. Mie mi s-a intamplat. In timp ce unele sunt inofensive, altele sunt periculoase.

Avand in vedere aceste aspecte, ideea etichetarii nu mi se pare una rea in sine, Ministerul Sanatatii urmand sa determine criteriile de acordare a celor trei tipuri de buline dupa ce va analiza gradul de pericol al fiecarui aditiv in parte.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Bulina verde marcheaza un produs alimentar sanatos, care nu prezinta vreun risc pentru sanatate. Citește mai mult...

Exista o metoda usoara de a zdruncina obiceiurile “NEGATIVE”. Imaginatia. Găsește-ți motivația!

Dacă te-ai săturat de grăsimea abdominală, există câteva alimente care te pot ajuta să scapi de ea.

Fulgi de ovăz - Consumul de fulgi de ovăz oferă corpului cantităţi mari de fibre, ceea ce reduce şansa scăderii nivelului de zahăr din sânge. Începe ziua cu fulgi de ovăz, pentru a evita gustările de dimineaţă. Aceştia conţin proteine şi alte vitamine şi minerale care ajută la pierderea în greutate.

Cerealele integrale - Înlocuirea alimentelor din făină albă cu alimente din cereale, va creşte cantitatea de nutrienţi din organism. Cerealele integrale conţin fibre, acid folic, vitamina E şi magneziu, toate acestea ajutând la reducerea grăsimii.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dr. Oz spune ca cel mai mare ajutor vine tot de la grasimi, dar nu orice fel de grasimi, ci acelea mononesaturate. Citește mai mult...

Vrei sa slabesti si probabil ca iti doresti rezultatele cat mai rapid cu putinta. In primul si primul rand, uita de dietele foarte restrictive, caci rezultatele lor nu dureaza. Si ai la indemana optiuni mult mai sanatoase. Găsește-ți motivația!