Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Alimentatie echilibrata

Dieta celor 5 factori

Publicat în Feminis.ro
Dieta celor 5 factori

Dieta celor 5 factori (in orgininal, The 5 Factor Diet) este, spun specialistii, un plan de alimentatie bine echilibrat.

Dieta celor 5 factori (in orgininal, The 5 Factor Diet) este, spun specialistii, un plan de alimentatie bine echilibrat, care include toate grupele de alimente, nu lasa nimic pe dinafara si, intr-un mod foarte subtil si foarte inteligent, ii ajuta pe oameni sa isi schimbe comportamentele alimentare care i-au determinat sa acumuleze kilogramele nedorite.

Numarul care apare in denumirea acestei diete vine nu doar de la numarul de elemente pe care fiecare masa principala ar trebui sa le includa - proteine, carbohidrati complecsi, fibre, grasimi si fluide - dar aceasta cifra arata si cele 5 mese zilnice recomandate (mic dejun, pranz, cina si cele doua gustari dintre mese).

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Feminis.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Este cea mai in voga dieta de la Hollywood, tinuta de zeci de vedete. Descopera care sunt principiile extrem de simple care stau la baza ei.  Citește mai mult...

***

Un “dulce” natural precum fructele uscate iti pot pacali pofta de “ceva bun”. Găsește-ți motivația!

Gustările dulci şi nevoia permanentă de a ronţăi ceva sunt printre principalele motive pentru care ne îngrăşăm necontrolat, avertizează nutriţioniştii. Asta nu înseamnă că nu trebuie să renunţăm la micile ciuguleli dintre mese, ci doar să le alegem pe cele bune şi cu puţine calorii.

Specialiştii ne recomandă 10 gustări care nu aduc mai mult de 100 de calorii.

1. O pară.  Este dulce, zemoasă şi nu „încarcă“ energetic organismul decât cu 75 de calorii (o pară medie de 150 de grame).

2. Fisticul. Aduce în corp cantităţi importante de grăsimi sănătoase, nesaturate. Bineînţeles că o pungă întreagă de fistic îngraşă, dar dacă te limitezi la 20 de sâmburi de fistic, nu aduci în corp mai mult de 80 de calorii.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nutritionistii recomanda trei mese principale si maximum trei gustari intre ele.  Citește mai mult...

Antrenamentul aerobic nu te ajuta sa iti pastrezi masa musculara in timpul dietelor de slabire.  Găsește-ți motivația!

Obiceiuri sănătoase din toată lumea

Obiceiuri sănătoase din toată lumea


Publicat în clickpentrufemei.ro

Iată care sunt cele mai sănătoase obiceiuri practicate în întreaga lume, în materie de gastronomie!

Italia - La masă, mereu trebuie să existe un pahar de vin roșu. A fost sugerat faptul că, consumul moderat de vin poate crește longevitatatea și reducerea dezvoltării bolilor cardiovasculare. 

Grecia - Din Grecia, o alimentație sănătoasă se bazează pe folosirea frecventă a uleiului de măsline. Acesta este bogat în acizi grași Omega 3. 

Franța - Francezii sunt cunoscuți pentru faptul că includ multe alimente bogate în alimentația lor, dar nu mănâncă prea mult din ea. Aceștia consumă porții mici și într-un ritm lent, lucru care ajută la reducerea aportului caloric. În plus, aceștia consumă foarte rar fast-food sau mâncare prelucrată.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Este cunoscut faptul ca daca eviti rontaiala dintre mese, poti limita considerabil aportul caloric, dar pentru aceasta, trebuie sa fii atenta la principalele mese ale zilei. Citește mai mult...

Persoanele pesimiste si preocupate de propriile defecte sunt mai motivate sa slabeasca. Găsește-ți motivația!