Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Greseli in dieta

Dieta: 10 aspecte esenţiale pe care trebuie să le ştii

Fie că o respectăm cu fanatism, fie că ne gândim la ea aspiraţiona, dieta pare să fie metoda prin care ne demonstrăm voinţa şi autocontrolul.

TOP MODEL TE NAŞTI, NU DEVII! Măsura normală la haine este 42, nu 34 sau 36 şi doar o femeie din 40.000 are dimensiuni de top model.

SLAB NU ESTE SINONIM CU SĂNĂTOS, tonic, în formă, fără celulită; ceea ce trebuie urmărit este compoziţia corporală cu un procent mai mic de grăsime, nu numărul total de kilograme de pe cântar.

REUŞITA SE POATE TRANSFORMA UŞOR ÎNTR-UN EŞEC dacă obiectivele nu sunt realiste; o scădere ponderală cu 10-15% din greutatea totală (7-8 kg pentru o persoană de 70 kg) reprezintă un rezultat excepţional.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Ce se intampla, Doctore? Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Obiceiurile nesănătoase afectează calitatea vieții și contribuie într-o mare măsură la instalarea îmbolnăvirilor. Citește mai mult...

***

Exista niste trucuri de slabire care netezesc calea spre abdomenul plat. Găsește-ți motivația!

5 paşi către o alimentație echilibrată

5 paşi către o alimentație echilibrată


Publicat în DoctorulZilei.ro

Modul în care percepem alimentaţia şi alegerile pe care le facem zi de zi au un impact semnificativ asupra sănătăţii şi stării noastre de bine.

Medicul nutriţionist Șerban Damian a recomandat cinci paşi către o alimentaţie sănătoasă şi un stil de viaţă echilibrat:

1. Alege sezonier şi local

Cumpărând produse locale te asiguri că sunt proaspete, iar dacă vei cumpăra produse de sezon îţi vei asigura un regim alimentar mai variat.

2. Ia micul dejun zilnic

La începutul unei zile, după o noapte de repaus alimentar, dar în care organismul nostru a continuat să funcţioneze, deci să consume energie, este un gest absolut firesc şi necesar să ne alimentăm, asigurându-ne astfel o şansă mai mare de rămâne sănătoşi şi de a preveni o serie de afecţiuni – s-a observat o creştere a incidenţei bolilor cardiovasculare la persoanele care nu obişnuiesc să mănânce micul dejun. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Va prezentam trei alimente considerate benefice pe care ar trebui să le evitaţi. Citește mai mult...

Consumarea unui pahar cu apa dimineata si mersul pe jos te pot ajuta sa scapi de kilograme. Găsește-ți motivația!

Dieta stricta de o saptamana

Dieta stricta de o saptamana


Publicat în Feminis.ro

O dieta stricta presupune sa respectati exact alimentele propuse in dieta.

Ziua 1Mic dejun: cafea fara zahar sau ceai cu lamaie.Pranz: doua oua fierte tari, salata de varza.Cina: un gratar cu carne de vita, salata de varza.

Ziua 2Mic dejun: cafea fara zahar sau ceai cu lamaie.Pranz: un gratar, salata, fructe.Cina: o bucata de sunca.

Ziua 3Mic dejun: cafea, o felie de paine neagra.Pranz: doua oua fierte, salata de varza.Cina: sunca.

Ziua 4Mic dejun: cafea, morcov crud sau fiert, o bucata de lamaie.Pranz: peste fiert sau copt, fructe.Cina: doua oua, un morcov.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

O plimbare pe internet pentru “oferta de sezon” in domeniul curelor de slabire. Citește mai mult...

De ce apare pofta de dulce, cât de periculoasă e şi cum o poţi combate ne spune Alin Popescu, medic primar medicină sportivă.  Găsește-ți motivația!