Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Greseli in dieta

Comparativ cu generatiile precedente, femeile din ziua de astazi ard mai putine calorii.

Femeile au parcurs un drum foarte lung din anii '60 incoace - dar dintr-un anumit punct de vedere, se pare ca am ramas un pic in urma: in urma cu 45 de ani, femeile ardeau cu pana la 225 de calorii mai mult pe zi decat o fac acum, potrivit unui studiu nou realizat de clinica Mayo.

Ce au descoperit oamenii de stiinta: femeile moderne petrec semnificativ mai putin timp facand activitati fizice si sport (nu sunt prea active), comparativ cu tinerele din anii 1960. Declinul a fost mult mai mare in randul mamelor care au ramas acasa pentru a-si creste copiii, a caror activitate fizica saptamanala a scazut cu 14 ore.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Feminis.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Exerciţiile fizice o ajută să arate cu cel puţin 10 ani mai tânără. Citește mai mult...

***

Află care sunt cele mai indicate legume pentru a avea o digestive uşoară. Găsește-ți motivația!

Slabeste cu dieta de 3 zile

Slabeste cu dieta de 3 zile


Publicat în Click

Este de preferat sa beti 4 pahare de apa pe zi, sau bauturi fara calorii.

Cantitatile prescrise in dieta de trei zile trebuie respectate intocmai, altfel rezultatele nu vor fi cele dorite. Chiar si in momentul in care organismul nu cere mancare si senzatia de foame nu apare, portiile trebuie consumate in cantitatile recomandate de catre nutritionisti.

Este de preferat sa beti 4 pahare de apa pe zi, sau bauturi fara calorii. In urma acestei diete se slabeste pana la 4-5 kilograme, rezultatele fiind vizibile numai dupa ce regimul a fost terminat. Punctul forte al acestui regim este numarul foarte mic de calorii.

Din cauza aportului mic de carbohidrati din dieta, este foarte posibil ca persoana care tine dieta sa piarda surplusul de apa, ceea ce este sanatos si necesar. Specialistii avertizeaza ca in momentul in care subiectul revine la obiceiurile culinare, acest surplus de apa din organism va reveni.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nici macar pe ultima suta de metri nu mai esti, ci pe ultimii 50!  Citește mai mult...

Fibrele sunt foarte importante pentru sănătatea digestivă şi a întregului organism. Învaţă de la Doctor Mehmet Oz ce alimente au mai multe fibre, ca să eviţi blocajele intestinale. Găsește-ți motivația!

Am auzit de multe ori că pentru a pierde în greutate trebuie să ţinem dietă şi să facem exerciţii. Dar este necesar să le facem pe amândouă?

Am auzit de multe ori că pentru a pierde în greutate trebuie să ţinem dietă şi să facem exerciţii. Dar este necesar să le facem pe amândouă?

Pentru Bob Harper, antrenor în cadrul show-lui The Biggest Loser, alimentaţia este mai importantă decât mişcarea.

Se pare că, oamenii care cred că dieta este cel mai important factor în controlul greutăţii tind să aibă un indicele de masă corporală (IMC) mai mic decât cei care se bazează pe exerciţii, conform unor noi studii publicate in Psychological Science.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Regimul extrem presupune ca femeile să consume zilnic doar 800 de calorii, în timp ce limita maximă a bărbaţilor este de 1200 de calorii.  Citește mai mult...

Am pus la cale un plan de slabit la birou fara a pierde timp special pentru asta. Găsește-ți motivația!