Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Fructe

Potrivit ultimelor cercetări, se pare că fructul mango este un adevărat fruct minune în ceea ce privește tratamentul părului și al tenului.

Fructul mango te poate scăpa de petele de pe față, de acnee și de puncele negre, datorită faptului că este foarte bogat în comlpexul de vitamine B și are beta-caroten. Aceste proprietăți îl fac să fie perfect pentru redarea strălucirii pielii și părului.

Pentru ca aceste efecte să fie rapide, fructul mango se prepară sub forma unei măști care fie se aplică pe față, fie se aplică pe cap. Fructul în sine se pisează și se amestecă cu o lingură mare de miere și cu o linguriță de lapte. Coaja fructului se rade și se adaugă amestecului.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Lyla.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Flickr

Îți mai recomandăm:

Fructul mango african are capacitatea de a te ajuta sa slabesti, fara dieta, cu pana la cinci kilograme intr-o luna. Citește mai mult...

***

Ca sa slabesti si sa te mentii, specialistii recomanda sa urmezi regulile urmatoarelor diete: Dash, mediteraneana si TLC. Găsește-ți motivația!

Iată câteva alimente considerate nesănătoase, care nu sunt chiar atât de rele pe cât se crede.

Vezi care alimente sunt nedreptăţite şi ce feluri de mâncare nu sunt chiar aşa nesănătoase cum crede lumea. Iată câteva alimente considerate nesănătoase, care nu sunt chiar atât de rele pe cât se crede.

Ciocolata poate fi un desert mai potrivit decât o prăjitură

Multe femei încadrează ciocolata la categoria alimentelor "interzise" şi visează, în secret, la inventarea unei ciocolate care să nu îngraşe, să nu provoace coşuri şi să fie sănătoasă. 

Ei bine, depinde mult şi de tipul de ciocolată la care visezi. Dacă aveai impresia că singura ciocolată "mai puţin rea" este cea neagră, cu cât mai mult la sută cacao pură şi amară, ei bine lucrurile nu stau chiar aşa.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Caseina se gaseste in produsele lactate. Poate fi insa folosita si pentru burgeri, milkshake-uri, iaurturi, french fries. Citește mai mult...

O singura sesiune pe banda de alergat poate avea un impact foarte important asupra creierului. Găsește-ți motivația!

Senzaţia de foame apare atunci când organismul a consumat toată energia obţinută din hrană, iar nivelurile glucozei şi insulinei din sânge încep să scadă.

1. Somnul insuficient

Un studiu din 2011 al cercetătorilor americani de la Columbia University arată că persoanele care nu dorm destul mănâncă cu 300 de calorii mai mult pe zi, comparativ cu cele care se odihnesc cât au nevoie.

2. Problema privind “mâncatul pe fugă”

Dacă aveţi tendinţa de a mânca un sendviş dimineaţa, în timp ce alergaţi pe scări şi pe stradă ca să nu întârziaţi la serviciu, sau luaţi prânzul în picioare, aceste lucruri s-ar putea să vă facă să vă simţiţi mai înfometat. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Flickr

Îți mai recomandăm:

Cu cat dormim mai putin, cu atat avem tendinta sa mancam mai mult cu 500 de calorii in perioadele cand suntem obositi.  Citește mai mult...

Conditia esentiala pentru a te simti bine este ca postul sa fie tinut corect, adica sa se consume alimente sanatoase. Găsește-ți motivația!