Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Fructe

Potrivit ultimelor cercetări, se pare că fructul mango este un adevărat fruct minune în ceea ce privește tratamentul părului și al tenului.

Fructul mango te poate scăpa de petele de pe față, de acnee și de puncele negre, datorită faptului că este foarte bogat în comlpexul de vitamine B și are beta-caroten. Aceste proprietăți îl fac să fie perfect pentru redarea strălucirii pielii și părului.

Pentru ca aceste efecte să fie rapide, fructul mango se prepară sub forma unei măști care fie se aplică pe față, fie se aplică pe cap. Fructul în sine se pisează și se amestecă cu o lingură mare de miere și cu o linguriță de lapte. Coaja fructului se rade și se adaugă amestecului.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Lyla.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Flickr

Îți mai recomandăm:

Fructul mango african are capacitatea de a te ajuta sa slabesti, fara dieta, cu pana la cinci kilograme intr-o luna. Citește mai mult...

***

Creierul este cel care ne convinge să stricăm dieta, să dăm iama în prăjituri când suntem stresaţi si să sărim peste mese. Găsește-ți motivația!

Potrivit specialistului există cinci astfel de alimente care îţi pot da peste cap metabolismul, astfel încât sunt o piedică în lupta cu kilogramele.

1. Sucurile naturale de fructe

Contrar părerii că o dietă bogată în grăsimi te îngraşă, Dr. Oz susţine că mai periculoase sunt sucurile din fructe. Acestea conţin o cantitate exagerată de zahăr. În 250 mililitri de suc de fructe găsim 30 de grame de zahăr, în vreme ce aceeaşi cantitate cu o băutură carbogazoasă conţine 28 de grame de zahăr, avertizează Dr. Oz.

2.Cerealele integrale

Potrivit specialistului, chiar dacă alegi cerealele integrale acestea pot să-ţi distrugă cura de slăbire şi să încetinească metabolismul. Responsabile de acest efect dezastruos sunt trei componente din cerealele integrale: glutenul, amidonul şi acidul fitic.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Facebook

Îți mai recomandăm:

Daca vei tine mereu in casa dulciuri, chipsuri si diverse alte produse hipercalorice, riscul de a te ingrasa este unul mai ridicat.  Citește mai mult...

Adelina Pestritu are un regim alimentar format doar din banane si iaurt. Găsește-ți motivația!

Nu de puţine ori auzim că persoanele care doresc să slăbească mănâncă foarte multe fructe.

Nu de puţine ori auzim că persoanele care doresc să slăbească mănâncă foarte multe fructe. Este foarte adevărat că sunt sănătoase, însă multe dintre ele conţin o cantitate foarte mare de zahăr. Diabeticii si supraponderalii trebuie sa evite fructele care contin peste 20% zahar. Medicii nutritionisti sunt de parere ca nici persoanele sanatoase si cu o greutate normala nu ar trebui sa le consume in exces.

In schimb, fructele sunt indicate sportivilor si copiilor cu o greutate normala, deoarece acestia elibereaza foarte multa energie.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

In lipsa fructelor proaspete, fructele uscate aduc mari beneficii sanatatii. Citește mai mult...

În functie de obiectivele stabilite, există unele greseli comune care contribuie la încetinirea sau stagnarea progresului tău. Găsește-ți motivația!