Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Micul Dejun

Proteinele din micul dejun te pot ajuta sa ai o silueta frumoasa si sa renunti definitiv la gustarile de seara.

Ouale, carnea de vita, iaurtul si diferite tipuri de branza iti pot asigura un mic dejun bogat in proteine, hranitor pentru intreaga zi. "Lipsa proteinelor din micul dejun te face sa iti fie foame mai tarziu si mai ales sa poftesti dupa dulciuri", spun specialistii.

Un grup de specialisti americani afirma cu tarie ca respectarea unui mic dejun potrivit poate ajuta populatia sa scape de obezitate. Acestia au realizat un studiu la care au participat 20 de tineri cu o greutate ingrijoratoare, cu varste cuprinse intre 18 si 20 de ani. La finalul testelor, doctorii au declarat ca cei care au consumat proteine la micul dejun s-au declarant satui pe durata zilei, pe cand cei care au consumat mancaruri nesanatoase sau au sarit peste micul dejun, au consumat mult mai multe alimente apoi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în AcasaTv.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Persoanele care obisnuiesc sa manance la micul dejun sunt mai binedispuse si au mai mult chef de viata. Citește mai mult...

***

Poti obtine corpul la care visezi si fara a te complica, cu ajutorul catorva metode simple de slabit acasa.  Găsește-ți motivația!

Macesele detoxifica organismul

Macesele detoxifica organismul


Publicat în Ziare.com

Macesele au de 50 de ori mai multa vitamina C decat citricele si de 200 de ori mai multa decat merele.

Pe langa bogatia uriasa de vitamina C, macesele au in compozitia lor si vitaminele A, B1, B2, B3, K, care aduc multe beneficii organismului, dar si zaharuri, acid citric si malic, pectine, tanini, uleiuri volatile, lecitina si minerale - calciu, magneziu fier, potasiu.

Macesele se administreaza sub forma de infuzie, pulbere, sirop sau gem. Infuzia se obtine turnand o cana de apa clocotita peste o lingura de fructe. Se acopera vasul si se lasa la infuzat 15 minute, dupa care se bea cald, pe parcursul a 10 - 15 minute.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Una dintre cele mai neplăcute senzații pe care o poate resimți o persoană este cea de balonare. Poți scăpa de această neplăcere cu ajutorul leacurilor din natură. Citește mai mult...

Ştii toate beneficiile sportului pe de rost, dar nu reuşeşti să te motivezi să faci mişcare?  Găsește-ți motivația!

Importanţa grăsimilor

Importanţa grăsimilor


Publicat în Unica.ro

Grăsimile sunt asociate, în ultima vreme, cu ceva negativ în alimentaţie. Dar nu toate grăsimile consumate sunt rele.

Grăsimile sunt asociate, în ultima vreme, cu ceva negativ în alimentaţie. Dar nu toate grăsimile consumate sunt rele. 

Grăsimile bune cresc nivelul colesterolului bun, reduc colesterolul rău şi asigură o bună funcţionare a organismului tău. Potrivit ultimelor studii în domeniu, consumul de grăsimi bune ajută la reducerea şi prevenirii acumulării stratului adipos în jurul burţii. Adică dacă mănânci gras, poţi să scapi de burtă. Grasimile bune se găsesc în ulei de măsline, migdale, caju, susan, sau avocado.

Grăsimile rele, sau grăsimile saturate sunt cele care îţi cresc nivelul colesterolului rău, crescând riscul de boli cardiovasculare. Deşi nu trebuie neapărat eliminate din alimentaţie, grăsimile rele trebuie evitate, sau consumate în cantităţi mai mici decât grăsimile bune, pentru a nu avea probleme de sănătate.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Uleiul de nuca de cocos, uleiul Enova si cel de nuca accelereaza arderile. Citește mai mult...

Iata cele mai puternice 4 motive pentru care consumam produse alimentare in exces. Găsește-ți motivația!