Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Alimentatie echilibrata

Investiţi într-un blender pentru a prepara rapid dimineaţa piureuri şi sucuri delicioase din fructe şi legume care sunt pline de vitamine.

Alimentaţia sărăcioasă în timpul serviciului contribuie la scăderea productivităţii, la amplificarea stresului şi a oboselii şi la înrăutăţirea stării generale de sănătate. Pentru a evita starea de letargie care se instalează de obicei în jurul prânzului şi pentru a avea energie toată ziua la serviciu, trebuie să consumaţi alimente cu un conţinut scăzut de zahăr, cum ar fi proteine slabe, grăsimi esenţiale, fructe şi legume.

Un sendviş cu pui, curcan sau ton şi pâine integrală, o salată de spanac cu pui sau ton, sau o bucată de curcan, de pui sau ton cu orice garnitură de legume, sunt doar câteva sugestii pentru un prânz delicios şi sănătos la serviciu.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Romania Libera. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Cea mai importanta masa a zilei nu trebuie sa fie doar delicioasa, ci si echilibrata in carbohidrati, grasimi si proteine. Citește mai mult...

***

Medicul specialist îţi explică de ce sunt periculoase şi ce afecţiuni pot genera sau agrava.  Găsește-ți motivația!

Varza este alimentul vedeta al celebrei cure de slabire cu supa de varza.

Varza este alimentul vedetă al celebrei cure de slăbire cu supă de varză. „Această metodă spectaculoasă de a slăbi, ca orice lucru făcut în extremă şi făcut nefiresc şi neechilibrat trebuie să menţionez că în varză există substanţe care încetinesc ativitatea glandei tiroide şi scad metabolismul. Deci varza mâncată în exces va duce la o scădere a ritmului de ardere a caloriilor şi până la urmă la o încetinire a procesului de slăbire”, a punctat dr. Mihaela Bilic.

„Varza face bine la tot. Şi dacă este mâncată şi dacă este pusă pe piele. Este antiiflamatorie, este un bun calmant pentru persoanele care au ulcer şi gastrită, care în această perioadă au de-a face cu o reactivare a acestei afecţiuni”, a punctat medicul nutriţionist. Chiar dacă se poate  vorbi despre varză ca un aliment panaceu, specialistul în nutriţie recomandă să nu transformăm această legumă în sursa noastră zinică de calorii.

Urmareste-o pe Dr. Mihaela Bilic online si Facebook.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Specialista in nutritie Mihaela Bilic ne recomanda sa mancam mai ales peste gras. Citește mai mult...

Tine de foame, este gustoasa, hranitoare si, culmea, mai ajuta si la slabit. Ti-ai dat seama despre ce este vorba? Găsește-ți motivația!

Victoria și Florin Cojocariu produc roșii al căror gust a devenit celebru

Victoria și Florin Cojocariu, ea − pictoriță, el − om de marketing, s-au mutat în 2009 din București într-un sat de pe malurile Mostiștei, un afluent al Dunării. Se numește Gurbănești, e lângă Lehliu Gară și face parte din județul Călărași.

Strada pe care locuiesc a primit un nume doar la doi ani după venirea lor. Deși era singura neasfaltată din localitate, pentru că se mutaseră acolo trei familii venite de la oraș s-a chemat, cum altfel, strada Orășeanului.

În 2017, cei doi sunt tot la Gurbănești, doar că produc niște roșii al căror gust a devenit celebru printre bucureșteni. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Poti sa te hranesti exclusiv cu vegetale si sa fii perfect de acord cu organismele modificate genetic.  Citește mai mult...

Cea mai buna alegere sunt alimentele cu densitate energetica redusa, insa cu densitate nutritionala mare. Iar acestea sunt legumele. Găsește-ți motivația!