Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Gustari

Revitalizaţi-vă cu ajutorul alimentelor! Iată câteva dintre gustările care vă umplu de viaţă.

Iaurtul dă energie - Iaurtul este foarte săţios şi combate mâncatul în exces. Conţine cantităţi mari de calciu, fos­­for, proteine, triptofan şi zinc. Este şi o sursă importantă de vitamine. Datorită consistenţei mai degrabă lichide, nutrienţii din iaurt sunt asimilaţi rapid în timpul digestiei, ceea ce oferă energie imediată. Este important şi pentru creier. Conţine tirozină, un aminoacid foarte puternic care stimulează nivelul de sânge al neurotransmiţătorilor care contribuie la instalarea stării de bine.

Migdalele reduc stresul - Pline de mangan, vitamina E, magneziu, triptofan, cupru, vitamina B2 şi fosfor, migdalele sunt gustarea ideală dacă vă simţiţi obosiţi. Magneziul, mineralul minune, are numeroase beneficii: ajută la producerea de energie, stimulează şi întăreşte sistemul imunitar, îmbunătăţeşte somnul, relaxează muşchii, reduce stresul şi anxietatea.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Click. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Pentru a evita senzatia de foame intensa si kilogramele in plus, mancati alimente bogate in proteine si fibre. Citește mai mult...

***

Minciunica cu numarul 1 se intituleaza: "Sunt grasa pentru ca am probleme cu hormonii". Găsește-ți motivația!

Daca vrei sa te bronzezi repede consuma alimente bogate in vitaminele A, B5 si C.

Daca vrei sa te bronzezi mai repede si sa-ti pastrezi bronzul mai mult timp consuma alimente care contribuie la activarea melaninei si la potentarea pigmentatiei.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Avem de luat cinci mese pe zi: trei principale si, intre ele, doua gustari.  Citește mai mult...

Alergatul intareste inima, imbunatateste circulatia sangelui si sistemul respirator, optimizeaza funtionarea sistemului digestiv si nu are efecte adverse asupra organismului. Găsește-ți motivația!

Uniunea Europeană a autorizat o serie de reguli privind alimentaţia sănătoasă, pentru a desfiinţa percepţiile false sau nedovedite asupra mâncărurilor şi a băuturilor.

Uniunea Europeană a autorizat o serie de reguli privind alimentaţia sănătoasă, pentru a desfiinţa percepţiile false sau nedovedite asupra mâncărurilor şi a băuturilor, precum promisiunile de pierdere în greutate sau cele privind buna funcţionare mintală sau sănătatea inimii. Regulile de Nutriţie şi Sănătate făcute publice de Uniunea Europeană privind alimentaţia sănătoasă demontează exemplele clasice de "regim sănătos", precum fructele, legumele, peştele gras, seminţele, ouăle, nucile şi carnea de pasăre, scrie Daily Mail.

In timp ce se presupune că decizia organismului european va afecta site-uri şi firme mari de produse care promit pierderea în greutate, dieteticienii se menţin reticenţi în privinţa schimbărilor. Potrivit acestora, multe dintre produsele regăsite pe listele nou aprobate sunt ingrediente procesate, iar multe mâncăruri evident benefice nu pot ridica îndoieli privind efectele asupra sănătăţii, ca de exemplu sucul de roşii, mierea, seminţele de dovlec şi broccoli.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Uniunea Europeană a autorizat o serie de reguli privind alimentaţia sănătoasă. Citește mai mult...

Studiile anterioare au indicat faptul că alergatul suprimă apetitul mai mult decât mersul pe bicicleta. Găsește-ți motivația!