Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Alimentatie echilibrata

Prima regulă pentru o ‪digestie‬ perfectă este mestecarea îndelungată a mâncării. Dar și ceea ce mănânci contează!

Cartof dulce - El conține multe proteine și glucide, care sunt asimilate de organism aproape imediat datorită conținutului ridicat de apă. 

Linte - Lintea conține multă proteină și fier, dar și vitamina B1. Acest produs este complet lipsit de grăsimi, în schimb conține niște glucide care se digera foarte ușor și oferă senzația de sațietate pentru o perioadă îndelungată. 

Avocado - Acest fruct influențează pozitiv metabolismul și are o importanță sporită pentru oamenii afectați de obezitate. Lămâia verde, coriandrul și un pic de sare intensifică acțiunea sa în stomac și intestin.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în bzi.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

Este bine sa ai în bagaj o trusă care să conţină câteva suplimente folositoare în situaţiile de criză. Citește mai mult...

***

Nutritionistul nu trebuie sa detina cunostinte doar din nutritie, ci si din medicina, chimie, psihologie sau biologie. Găsește-ți motivația!

Dieta pune accent pe alimentele bogate in antioxidanti.

Nutritionistul Keri Glassman enumera alimentelele incluse in dieta cu oxigen: anghinarea bogata in antioxidanti si fitochimicale esentiale pentru scaderea colesterolului si lamaia cu fibre solubile necesare procesului de slabire. Dieta include si grapefruit rosu care contine licopen, un antioxidant ce stimuleaza arderea grasimilor.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Axeaza-te pe mancaruri pline de antioxidanti si slabesti pana la 1 kilogram si jumatate pe saptamana. Citește mai mult...

Sa ai un stil de viata sanatos inseamna sa te hranesti inteligent. Găsește-ți motivația!

Tii dieta? Atunci nu face greseli!

Tii dieta? Atunci nu face greseli!


Publicat în Libertatea

Persoanele care slabesc intr-o perioada suficient de lunga, se mentin mai bine la greutatea normala.

Lector dr. Lygia Alexandrescu, specialistul in nutritie al Clinicii Natural Silhouette va spune care sunt cele 10 greseli pe care trebuie sa le evitati in timpul curei, daca vreti sa scadeti in greutate.

Nerabdarea si obiectivele nerealiste - Studiile arata ca persoanele care slabesc intr-o perioada suficient de lunga, se mentin mai bine la greutatea normala. Un ritm de scadere ponderala sanatos este cuprins intre o jumatate si un kilogram pe saptamana.

Absenta micului dejun – consumarea zilnica a unui mic dejun copios este esentiala pentru furnizarea energiei necesara organismului inca de dimineata si pentru prevenirea aparitiei poftei de dulce.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

O greşeală o constituie alegerea sucurilor de fructe în locul fructelor.  Citește mai mult...

Începe cu o activitate pe care îţi place să o faci! Ca regulă generală, când faci exerciţii fizice, trebuie să simţi efortul, dar nu într-o asemenea măsură încât să nu mai ai suflu deloc. Găsește-ți motivația!