Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Alimentatie echilibrata

Florin Neby: "Din punctul meu de vedere, există metode prin care putem mânca dar în acelasi timp, să ne îngrăşăm".

Cum şi cât mănânci - De cele mai multe ori, ne gândim că dacă vom gusta câte puţin din fiecare produs nu vom ajunge să acumulam kilograme în plus, dar, din păcate, tocmai aici este marea problemă. Eu propun să încearcăm să ne gandim înainte de a ne aşeza la masă ce am vrea să mâncăm în următoarele 15-20 de minute, şi, totodată să încearcăm să nu mai asociem cu alte alimente foarte săţioase sau prăjite în ulei.

Spre exemplu, dacă vrem să mancăm o bucată de carne de miel, pui, vită, porc sau o bucată de drob, aş mai aduga lângă ele câteva murături sau un mix de 2, 3 legume făcute la aburi sau consumate în starea lor naturala.

Urmareste-l pe Florin Neby online, Facebook si YouTube.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Unica. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Sărbătorile în general reprezintă o perioadă delicată pentru foarte multe persoane ce încearcă să-şi menţină silueta sau condiţia fizică pe parcursul anului. Citește mai mult...

***

Obiceiurile nesănătoase afectează calitatea vieții și contribuie într-o mare măsură la instalarea îmbolnăvirilor. Găsește-ți motivația!

Porumbul, sursa de vitamine si de fibre

Porumbul, sursa de vitamine si de fibre


Publicat în Libertatea.ro

Uleiul din germeni de porumb este extrem de benefic, deoarece nu contine colesterol.

Porumbul contine vitaminele B1 si B5, care imbunatatesc functionarea inimii si a sistemului nervos, si vitamina B9 (acid folic), care ajuta la regenerarea noilor celule. Mai are amidon, albumina, fier, fosfor, magneziu, zinc si potasiu. Introducerea porumbului in meniul zilnic micsoreaza riscul aparitiei cancerului.

Matasea de porumb este folosita in scop terapeutic din cele mai vechi timpuri. Contine numeroase vitamine - K, C, B, E -, dar si lipide, tanin si substante minerale. O cana cu ceai fierbinte din matase de porumb ajuta la eliminarea toxinelor si la regenerarea sistemului urinar. Imbunatateste functiile bilei si ale ficatului si reduce tensiunea arteriala.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Obezitatea poate fi combătută într-un mod sănătos cu mătase de porumb. Citește mai mult...

Societatea de Nutritie Canadiana a facut un studiu prin care arata ca stafidele ar putea reprezenta o alegere buna ca gustare. Găsește-ți motivația!

Spune NU dietei de 3 zile!

Spune NU dietei de 3 zile!


Publicat în amelie.ro

Te vei convinge singura ca ce dai jos dupa 72 ore vei pune la loc si inca in plus imediat.

In continuare o sa iti spun cate ceva despre “magica dieta de 3 zile”. Toate femeile care au incercat o astfel de dieta au slabit intr-adevar cam 3-5 kilograme intr-un timp foarte scurt. Tot acestea s-au si ingrasat la loc intr-un timp la fel de scurt.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

O plimbare pe internet pentru “oferta de sezon” in domeniul curelor de slabire. Citește mai mult...

Dr. Bilic: Painea alba are un indice glicemic ridicat si este realizata din faina rafinata, de aceea trebuie evitata. Găsește-ți motivația!