Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Alimentatie echilibrata

Florin Neby: "Din punctul meu de vedere, există metode prin care putem mânca dar în acelasi timp, să ne îngrăşăm".

Cum şi cât mănânci - De cele mai multe ori, ne gândim că dacă vom gusta câte puţin din fiecare produs nu vom ajunge să acumulam kilograme în plus, dar, din păcate, tocmai aici este marea problemă. Eu propun să încearcăm să ne gandim înainte de a ne aşeza la masă ce am vrea să mâncăm în următoarele 15-20 de minute, şi, totodată să încearcăm să nu mai asociem cu alte alimente foarte săţioase sau prăjite în ulei.

Spre exemplu, dacă vrem să mancăm o bucată de carne de miel, pui, vită, porc sau o bucată de drob, aş mai aduga lângă ele câteva murături sau un mix de 2, 3 legume făcute la aburi sau consumate în starea lor naturala.

Urmareste-l pe Florin Neby online, Facebook si YouTube.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Unica. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Sărbătorile în general reprezintă o perioadă delicată pentru foarte multe persoane ce încearcă să-şi menţină silueta sau condiţia fizică pe parcursul anului. Citește mai mult...

***

Exista niste trucuri de slabire care netezesc calea spre abdomenul plat. Găsește-ți motivația!

Rata metabolismului si scaderea in greutate

Rata metabolismului si scaderea in greutate


Publicat în www.coolinaria.ro

Sfaturi utile pentru a obtine o crestere a ratei metabolismului.

Intrucat unele persoane care doresc sa piarda in greutate nu au rabdare atunci cand adopta o dieta de slabit oarecare va propunem cateva sfaturi pentru ca sa atingeti mai repede obiectivele propuse printr-o ardere mai mare a grasimilor din corp.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

O scadere rapida este urmata, aproape firesc, de reluarea greutatii anterioare. Citește mai mult...

Daca te regasesti in situatiile de mai jos, ia urgent masuri pentru ca s-ar putea ca in curand sa nu mai incapi in haine!  Găsește-ți motivația!

Alimentele organice au grijă atât de corpul tău cât şi de mediul înconjurător.

Alimentele organice au grijă atât de corpul tău cât şi de mediul înconjurător. Acestea sunt produse fără utilizarea pesticidelor, petrolului, nămolului de epurare ca îngrăşământ, bioingineriei sau radiaţiilor ionizante. Produsele animale precum carnea, ouăle şi produsele lactate provin de la animale care sunt hrănite 100% cu furaje ecologice şi crescute fără antibiotice sau hormoni de creştere.

Iată care sunt alimentele organice care nu trebuie să-ţi lipsească: Fructe (cele care nu sunt organice au o concentraţie mare de pesticide): roşii, mere, cireşe, struguri, nectarine, piersici, pere, zmeură, căpşuni, avocado, banane, afine, pepene, grapefruit, ananas, kiwi, papaya, prune, lămâi, mango, portocale, mandarine.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

O alimentatie bio nu inseamna numai protejarea organismului nostru, dar si respect fata de mediul inconjurator. Citește mai mult...

Râsul poate avea numeroase efecte pozitive asupra stării de sănătate a organismului. Iată care sunt acestea! Găsește-ți motivația!