Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Greseli in dieta

Mâncatul pe bază emoțională se petrece atunci când folosești mâncarea ca un mod de a te simți mai bine.

Cum recunoști foamea emoțională? 

- Vine subit

- cere anumite mâncăruri, de obicei nesănătoase

- Mănânci în mod necontrolat

- Nu ești satisfăcut odată ce te-ai săturat

- Nu simți o nevoie în stomac, ci mai degrabă o poftă pe care nu poți să ți-o scoți din cap

- Foamea emoțională duce adesea la regret, vină și rușine

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Gandeste Pozitiv. Sunteți autorul articolului? Credit foto Flickr

Îți mai recomandăm:

Cercetarile arata ca oamenii slabi pur si simplu nu se gandesc la mancare in acelasi mod in care o facem noi ceilalti. Citește mai mult...

***

Iată câteva semne care îți arată că și tu trebuie să te apuci de operațiunea dieta pe loc! Găsește-ți motivația!

Simona mananca o singura data pe zi si doar alimente sanatoase, cu un continut bogat in proteine, minerale si vitamine.

Vedeta de la Kanal D marturiseste ca mananca o singura data pe zi si doar alimente sanatoase, cu un continut bogat in proteine, minerale si vitamine, cum ar fi carnea slaba la gratar, fructele si legumele, crude sau in salate.

„Am dat jos 15 kilograme. Inainte sa raman insarcinata aveam 54 de kilograme, iar acum am reusit nu doar sa ma intorc la greutatea initiala, ci chiar am cu cateva kilograme mai putin, adica 51”, a declarat ea pentru Libertatea.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Analia Sellis: Din septembrie o sa oferim, pe langa Zumba, si Aerodans Latino (aerobic combinat cu latino). Citește mai mult...

Adesea, senzaţia de foame nu este reală, ci apare pe fondul unor emoţii puternice. Găsește-ți motivația!

Ardeiul gras este gustos si are multe vitamine, fie ca e consumat crud, fie ca il incluzi in diverse retete.

Frigarui cu vita si legume

Ingrediente: 1 kg de carne macra de vita, doi ardei rosii, doi ardei galbeni, un dovlecel, 3 cepe rosii, 10 rosii mici, condimente pentru gratar, o lingurita rasa de zahar, 3 linguri de ulei, bete pentru fri­garui.

Preparare: se fierbe carnea in apa cu pu­tina sare si cu o lingu­rita rasa de za­har, circa o ora, dupa care se scoate din apa si se lasa cateva minute sa se raceas­ca. Apoi, se taie in bucati (cuburi) de cativa centimetri si se caleste cateva minute in ulei, ca sa capete o culoare u­sor aramie. Se spa­la si se cu­rata ardeii si ceapa, se taie in patratele de marimea bu­catilor de carne, iar dovleceii se feliaza. Se infige in fiecare bat, alternativ: o bu­ca­ta de ceapa, una de carne, una de dovlecel, o rosie, o bu­cata de ardei si tot asa. Cand frigaruile sunt gata, se condi­men­­teaza si se pun pe gratar.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ratatouille este o tocana de legume originara din Nisa, Franta. Citește mai mult...

Dieta ketogenica promite rezultate care se mentin o perioada lunga de timp. Găsește-ți motivația!