Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Alimentatie » Legume

Victoria și Florin Cojocariu produc roșii al căror gust a devenit celebru

Victoria și Florin Cojocariu, ea − pictoriță, el − om de marketing, s-au mutat în 2009 din București într-un sat de pe malurile Mostiștei, un afluent al Dunării. Se numește Gurbănești, e lângă Lehliu Gară și face parte din județul Călărași.

Strada pe care locuiesc a primit un nume doar la doi ani după venirea lor. Deși era singura neasfaltată din localitate, pentru că se mutaseră acolo trei familii venite de la oraș s-a chemat, cum altfel, strada Orășeanului.

În 2017, cei doi sunt tot la Gurbănești, doar că produc niște roșii al căror gust a devenit celebru printre bucureșteni. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Pressone.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

~
~

Îți mai recomandăm:

Poti sa te hranesti exclusiv cu vegetale si sa fii perfect de acord cu organismele modificate genetic.  Citește mai mult...

***

Adauga la tinuta un colier frumos care sa atraga atentia asupra chipului tau. Găsește-ți motivația!

Amidonul din cartofi este un carbohidrat complex care la digerare elibereaza lent glucide.

Un cartof prajit de 85 de grame contine 200 de kilocalorii. 100 de grame de cartof copt au 130 de kilocalorii. Amidonul continut de cartofi elibereaza lent glucide, care nu vor duce la o crestere abrupta a glicemiei din sange. Medicii nutritionisti sustin ca astfel se favorizeaza prelungirea senzatiei de satietate si poate fi folosit cu incredere in curele de slabire, insa cu o conditie.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ouale, ciocolata neagra, branza, portocalele si cartofii creeaza senzatia de satietate.  Citește mai mult...

Modul în care percepem alimentaţia şi alegerile pe care le facem zi de zi au un impact semnificativ asupra sănătăţii şi stării noastre de bine.  Găsește-ți motivația!

Ia micul dejun, daca vrei sa slabesti

Ia micul dejun, daca vrei sa slabesti


Publicat în Irina Reisler

Unul dintre secretele procesului de slabire si al mentinerii este, fara doar si poate, micul dejun servit zi de zi.

Intentionezi sa pleci la serviciu, fara sa-ti maninci micul dejun? Nu e bine, pentru tine! Studiile au demonstrat ca lipsa micului dejun reprezinta una dintre cauzele ingrasarii si a dietelor de slabire esuate.

Micul dejun trebuie sa fie cea mai consistenta masa a zilei, ca sa ai energie si sa scapi de senzatia de foame. Specialistii spun ca lipsa micului dejun are efecte negative asupra creierului, el poftind, tot restul zilei, la alimente cu continut caloric mare. Urmarea? Cei care sar peste micul dejun vor avea permanent senzatie de foame si vor risca sa isi asigure necesarul caloric din mincaruri grase.

Urmareste-o pe Irina Reisler pe Facebook.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Prima greseala pe care o fac foarte multi romani: lipsa micului dejun. Citește mai mult...

O profesoara spune că nu s-a simţit niciodată mai umilită decât în momentul în care îi auzea pe copii răzând de greutatea sa. Găsește-ți motivația!