Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Legume

Victoria și Florin Cojocariu produc roșii al căror gust a devenit celebru

Victoria și Florin Cojocariu, ea − pictoriță, el − om de marketing, s-au mutat în 2009 din București într-un sat de pe malurile Mostiștei, un afluent al Dunării. Se numește Gurbănești, e lângă Lehliu Gară și face parte din județul Călărași.

Strada pe care locuiesc a primit un nume doar la doi ani după venirea lor. Deși era singura neasfaltată din localitate, pentru că se mutaseră acolo trei familii venite de la oraș s-a chemat, cum altfel, strada Orășeanului.

În 2017, cei doi sunt tot la Gurbănești, doar că produc niște roșii al căror gust a devenit celebru printre bucureșteni. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Pressone.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Poti sa te hranesti exclusiv cu vegetale si sa fii perfect de acord cu organismele modificate genetic.  Citește mai mult...

***

Câteva lecții de viață extrase de Marc Chernoff din “jurnalul cu inspirație” al bunicii sale, care a murit la vârsta de 90 de ani. Găsește-ți motivația!

Alimente pentru dieta

Alimente pentru dieta


Publicat în Dietetik.ro

Ouale, mancate dimineata sunt o veritabila pilula de slabit. Fierte sunt ideale, dar foarte buna este si omleta.

Lista cu alimente pentru dieta le enumera pe cele care combina grasimile sanatoase, capabile sa intensifice arderile, sa stimuleze metabolismul si sa duca la diminuarea depozitelor adipoase.

Iaurtul – este o pretioasa sursa de calciu. Este probat faptul ca acest mineral contribuie la dezitegrarea celulelor grase si limiteaza aportul de grasimi la nivel intestinal.

Fisticul – este foarte bogat in grasimi sanatoase, proteine de calitate si fibre. In plus taie pofta de mancare fiind un ajutor binevenit in orice dieta care urmareste scaderea in greutate.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Regula de baza pentru o silueta frumoasa spune ca trebuie sa mananci. Des, putin si pe alese.  Citește mai mult...

Nu toata lumea stie exact ce contine un hot dog, iar adevarul i-ar putea determina pe multi sa renunte la placerea de a-l manca. Găsește-ți motivația!

Capcana meselor mici şi dese

Capcana meselor mici şi dese


Publicat în Ce se intampla, Doctore?

5 mese mici pe zi, din 3 în 3 ore. Iată structura multor regimuri alimentare recomandate pentru slăbire.

"Atunci când avem 5 mese sau chiar 6, există foarte uşor posibilitatea să depăşeşti numărul de calorii alocat, având acele gustări. Să zicem că ai trei mese principale şi două gustări, gustările pot fi un pic mai mari, mesele principale pot fi şi ele mari şi la sfârşitul zilei, constaţi că ai mâncat mai mult decât ar fi trebuit" spune Cristian Mărgărit, specialist în fitness şi nutriţie.

Sfatul nutriţioniştilor este să alegeţi alimente cât mai naturale, precum fructele şi legumele. Iar dacă mâncaţi copios, o singură masă pe zi, soluţia ar fi s-o împărţiţi în 5 porţii mai mici.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Sfatul nutriţioniştilor este să alegeţi alimente cât mai naturale, precum fructele şi legumele.  Citește mai mult...

Este esential sa bei doi litri de apa plata pe zi pentru a ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Găsește-ți motivația!