Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Alimentatie » Alimentatie echilibrata

Beneficiile consumului de caise

Fibrele conţinute de caise asigură un bun tranzit intestinal şi au un uşor efect laxativ.

Iulie aduce averse răcoritoare de.. caise!

Fibrele conţinute de #caise asigură un bun tranzit intestinal şi au un uşor efect laxativ, prevenind tulburările digestive şi constipaţia cronică.

Caisele consumate în mod frecvent ajută la eliminarea toxinelor din organism, combat astenia şi stările depresive, stopează pierderile de memorie datorită conţinutului ridicat de fosfor, tratează insomnia şi luptă împotriva infecţiilor din organism.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în CSID.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

~
~

Îți mai recomandăm:

Caisele crude sunt surse preţioase de vitamine, minerale şi substanţe nutritive cu rol extrem de benefic asupra organismului. Citește mai mult...

***

O cură de slăbire perfect adaptată nevoilor tale nu este suficientă pentru a avea rezultate rapide şi de durată. Găsește-ți motivația!

Carnea de curcan are cel mai mic continut de calorii si grasimi, fiind o sursa foarte sanatoasa de proteina.

De exemplu, in 100 de grame de piept de pui se regasesc 140 de calorii si 3.4 grame de grasime, in timp ce aceeasi cantitate de piept de curcan contine doar 110 calorii si numai 0.64 grame de grasime. Exista multe sortimente disponibile din carne de curcan pe piata de la piept, carnati, jambon sau sunca de curcan.

Carnea de curcan contine aminoacidul triptofan care joaca un rol important in stimularea sistemului imunitar. Triptofanul, aminoacidul existent doar in carnea de curcan este important si in combaterea insomniei si instalarea unei stari propice de somn si relaxare.

Carnea slaba de curcan, fara piele, gatita la cuptor, are cea mai mica cantitate de grasimi saturate sau colesterol dintre toate tipurile de carne, incluzand carnea de pui, porc sau vita.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Foarte bogată în nutrienţi, cu un conţinut scăzut de grăsimi şi uşor de găsit, carnea de curcan este tot mai mult în lumina reflectoarelor.  Citește mai mult...

Ai nevoie de câteva trucuri care te pot motiva să începi cu brio sau să continui cu acest obicei care face minuni pentru sănătatea ta! Găsește-ți motivația!

Carbohidratii ar trebui sa ofere 40 pana la 60% din necesarul zilnic de energie.

Consumul de carbohidrati elibereaza in corp hormonul numit insulina. Acest fenomen poate declansa senzatia de foame. Insa exista mai multe tipuri de carbohidrati.

Unii sunt asimilati imediat de organism, deci trec foarte repede prin stomac. Senzatia de satietate nu dureaza prea mult. Din aceasta cauza, nivelul zaharului din sange oscileaza foarte mult. Fireste, nimeni nu consuma doar carbohidrati.

In combinatie cu alte ingrediente, precum grasimile, proteinele sau fibrele, problema saturarii devine mai complicata.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nimic nu e mai delicios decat un bol de fulgi de ovaz cu lapte si scortisoara la micul dejun.  Citește mai mult...

Multe alimente venite de departe au ajuns să fie folosite cu succes şi în dieta românilor. Găsește-ți motivația!