Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Alimentatie echilibrata

Beneficiile consumului de caise

Fibrele conţinute de caise asigură un bun tranzit intestinal şi au un uşor efect laxativ.

Iulie aduce averse răcoritoare de.. caise!

Fibrele conţinute de #caise asigură un bun tranzit intestinal şi au un uşor efect laxativ, prevenind tulburările digestive şi constipaţia cronică.

Caisele consumate în mod frecvent ajută la eliminarea toxinelor din organism, combat astenia şi stările depresive, stopează pierderile de memorie datorită conţinutului ridicat de fosfor, tratează insomnia şi luptă împotriva infecţiilor din organism.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în CSID.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Caisele crude sunt surse preţioase de vitamine, minerale şi substanţe nutritive cu rol extrem de benefic asupra organismului. Citește mai mult...

***

Preferi omleta simpla sau sandviciul cu sunca? Găsește-ți motivația!

Nadine: Am slabit cu legume

Nadine: Am slabit cu legume


Publicat în Ce se intampla doctore

Nadine: "Monica Macisanu mi-a facut si o dieta de care trag cu dintii in fiecare zi".

Mananc in principal legume, carne, dar am voie firesc si fructe. In felul acesta, din iunie pana acum am reusit sa scap de cea mai mare parte din kilogramele in plus. Trebuie sa recunosc ca in sarcina am exagerat cu delicatesele. M-am ingrasat destul de mult pentru ca am iubit amandinele si pizza calzone. La a doua sarcina promit sa nu mai repet acest regim alimentar!

Nadine: Monica Macisanu este nutritionista care ma invata sa ma hranesc si ma invata si cum sa imi hranesc familia. Tot ea mi-a facut si o dieta de care trag cu dintii in fiecare zi. De asemenea, ea imi adapteaza dieta in functie de efortul pe care il depun intr-o saptamana sau intr-alta.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nadine se afla in prima luna de dieta, timp in care a slabit 3,1 kg. Citește mai mult...

Omul modern a uitat sa manance in functie de necesitati si mananca cu mintea. Găsește-ți motivația!

Adi Hadean, cel mai renumit bucatar din Romania a fost supranumit "Jamie Oliver de Romania".

De aproape doi ani de zile Adi Hadean a luat decizia de a nu mai lucra intr-un singur loc si de a deveni bucatar-calator. In timpul acesta a gatit in multe locuri si localuri din Romania, a gatit in Franta, Slovacia, Thailanda, si deja este pregatit si pentru alte calatorii culinare in Europa si Asia.

Adi Hadean se ocupa si de proiectul meniuri, mai sanatoase, pentru copiii de la gradinitele din Cluj care va incepe va incepe odata cu noul an scolar.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Un copil trebuie sa inghita intr-o zi 700 ml de lapte si sa manance minimum atat ulei, atatea oua si minimum o anumita catitate de zahar! Citește mai mult...

Daca nu poti urma pasii stricti ai unei diete, nu inseamna ca esti condamnata sa porti o viata pantalonii XL.  Găsește-ți motivația!