Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Greseli in dieta

Alimente ”sănătoase” care îngrașă

Publicat în DoctorulZilei.ro
Alimente ”sănătoase” care îngrașă

Este vorba despre acele produse care conţin multe grăsimi şi mult zahăr, cum ar fi, spre exemplu, batoanele energizante.

Batoanele energizante, iaurturile şi ceaiurile îmbuteliate pot ascunde multe grăsimi şi zaharuri.

Este vorba despre acele produse care conţin multe grăsimi şi mult zahăr, cum ar fi, spre exemplu, batoanele energizante.

Batoanele energizante. Se ştie despre aceste produse că sunt o gustare excelentă atunci când urci pe munte. Sunt pline de ovăz, nuci, seminţe şi bucăţele de fructe uscate, aşa că nimeni nu le consideră nesănătoase.

Totuşi, multe dintre batoanele energizante conţin cantităţi mari de zahăr, ciocolată, diferite siropuri şi ingrediente artificiale care le fac la fel de dăunătoare precum bomboanele. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în DoctorulZilei.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Alimentele fara grasimi sau partial degresate. Cel mai bun exemplu pe care il dau nutritionistii este untul de arahide fara grasimi.  Citește mai mult...

***

Specialistul recomandă să consumi aceste grăsimi într-o cantitate normală la fiecare masă din zi, ţinând cont de faptul că 50% din caloriile zilnice care vin din grăsimi să provină din acest tip de grăsimi sănătoase.  Găsește-ți motivația!

De-a lungul timpului, Ioana Ginghina a incercat mai multe diete care s-o ajute sa scape de kilogramele nedorite.

Actrita Ioana Ginghina slabeste mancand doar fructe. De-a lungul timpului, Ioana a incercat mai multe diete care s-o ajute sa scape de kilogramele nedorite. Acum, actita incearca o cura doar cu fructe. Mai exact, timp de 3 zile, sotia lui Alexandru Papadopol va consuma cate doua kilograme de fructe si nimic altceva. "Cine vrea sa tina cu mine 3 zile de fructe? Doar 2 kilograme de fructe pe zi si nu e voie mai mult de o banana", si-a scris Ioana pe pagina ei de Facebook.

Urmareste-o pe Ioana Ginghina pe pagina personala, Facebook si Wikipedia.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ioana Ginghina continua seria retetelor sanatoase care pot fi incluse cu usurinta in alimentatia zilnica. Citește mai mult...

Iată o soluție simplă de viață, gratuită, non-tehnică. Găsește-ți motivația!

5 variante de mic dejun atipic, dar sănătos

5 variante de mic dejun atipic, dar sănătos


Publicat în DoctorulZilei.ro

Pentru a rămâne atractivă, prima masă din zi are nevoie şi de un pic de diversitate: pe lângă cerealele cu lapte şi omletă, există variante mai incitante.

Pentru a rămâne atractivă, prima masă din zi are nevoie şi de un pic de diversitate: pe lângă cerealele cu lapte şi omletă, există variante mai incitante. Nutriţioniştii trec în revistă cinci reţete de mic dejun sănătos, care se prepară rapid.

Combinaţii de ouă şi roşii. “Sosul de roşii poate fi pus ca ingredient în omletă, se poate face o salată de roşii cu ou, iar ouăle ochiuri pot fi înnăbuşite cu sos de roşii. În mod normal, ar trebui să consumăm 2-3 ouă pe săptămână”, explică nutriţionistul Mihaela Bilic.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Preferi omleta simpla sau sandviciul cu sunca? Citește mai mult...

Andrei Cătălin Stefănescu la vârsta de 39 ani a reuşit să slăbească de la 109,8 kg la 74,5 kg, printr-un proces de slăbire fără suferinţă pe care l-a descoperit singur.  Găsește-ți motivația!