Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Greseli in dieta

Iată câteva alimente considerate nesănătoase, care nu sunt chiar atât de rele pe cât se crede.

Vezi care alimente sunt nedreptăţite şi ce feluri de mâncare nu sunt chiar aşa nesănătoase cum crede lumea. Iată câteva alimente considerate nesănătoase, care nu sunt chiar atât de rele pe cât se crede.

Ciocolata poate fi un desert mai potrivit decât o prăjitură

Multe femei încadrează ciocolata la categoria alimentelor "interzise" şi visează, în secret, la inventarea unei ciocolate care să nu îngraşe, să nu provoace coşuri şi să fie sănătoasă. 

Ei bine, depinde mult şi de tipul de ciocolată la care visezi. Dacă aveai impresia că singura ciocolată "mai puţin rea" este cea neagră, cu cât mai mult la sută cacao pură şi amară, ei bine lucrurile nu stau chiar aşa.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Unica. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Caseina se gaseste in produsele lactate. Poate fi insa folosita si pentru burgeri, milkshake-uri, iaurturi, french fries. Citește mai mult...

***

Ceaiul verde autentic contine o substanta care stimuleaza productia de colecistochinina, un hormon ce iti da senzatia de satietate.  Găsește-ți motivația!

5 greseli care transforma salata

5 greseli care transforma salata


Publicat în Dieta si slabire

Poate fi salata prietenul kilogramelor in plus, in loc sa te ajute in lupta cu acestea?

Depinde de tine daca salata intra in lupta cu kilogramele si sta la baza unui mod de viata sanatos, daca sub pretextul acestora iti implinesti pofte culinoare sau mai grav daca fara sa stii de riscuri consumi salate tranformate in munti de calorii. Evita principalele 5 greseli in prepararea unei salate prietena cu kilogramele in plus.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nucile mentin senzatia de satietate mai mult decat biscuitii si sunt bogate in fibre. Citește mai mult...

Daca ai o silueta in forma de para nu vei reusi niciodata sa ai picioare foarte subtiri de topmodel. Dar poti sa arati mai bine, daca urmezi sfaturile doctorului Oz. Găsește-ți motivația!

Dietele de succes nu presupun eliminarea cat mai stricta a grasimilor din alimentatie.

Dietele, indiferent de tipul lor, ar trebui toate sa se bazeze pe un aport de grasimi nesaturate si sa se evite pe cat posibil grasimile saturate, dar de multe ori nu reusim sa facem bine diferenta intre cele doua tipuri de grasimi si gresim in atingerea obiectivelor propuse. Dietele de succes presupun selectia acelor tipuri de grasimi care ofera necesarul de nutrimente pentru organism fara a-l incarca inutil sau a-l solicita peste masura.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Toate dietele de succes au niste puncte comune care ne permit sa le separam pe acestea de dietele lipsite de valoare. Citește mai mult...

Foarte important cand vrei sa slabesti este sa gasesti metodele care functioneaza cel mai bine in cazul tau.  Găsește-ți motivația!