Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Alimentatie echilibrata

O digestie bună ține departe problemele de sănătate. Vezi ce alimente îți ajută sistemul digestiv să funcționeze bine.

Sfecla roșie este bogată în vitamine și minerale și este foarte benefică pentru sănătate. Studiile au arătat că previne constipația și calmează indigestiile, așa că include-o în alimentație.

Cartofii dulci nu sunt doar delicioși, ci conțin cantități mari de fibre, așa că sunt foarte ușor de digerat. 

Ghimbirul este folosit de sute de ani pentru tratarea problemelor sistemului digestiv. Stimulează saliva, enzimele gastrice și bila să crească productivitatea digestivă. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Unica.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

O dieta bogată în fibre alimentare aduce numeroase beneficii organismului. Citește mai mult...

***

Vorbeste cu partenerul de viata sau cu prietenele. 70% din reusita unui regim depinde de motivatie. Găsește-ți motivația!

Dieta Mihaelei Radulescu

Dieta Mihaelei Radulescu


Publicat în dietesiintretinere.blogspot.com

Cum a slabit Mihaela Radulescu? Iata secretele curei de slabire.

Trei mese principale zilnic si 15-30 minute pentru fiecare masa, in care sa nu se desfasoare nici un alt fel de activitate. Afla mai mult.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Mihaela Radulescu a apelat la ajutorul medicului nutritionist Mihaela Bilic pentru a slabi 32 de kilograme. Citește mai mult...

Laptele proaspat poate sa contina anumite bacterii care pot fi patogene pentru organism. Găsește-ți motivația!

4 mituri despre slăbit

4 mituri despre slăbit


Publicat în Click.ro

E în trend să fii slabă, să ţii regim şi să ai un stil de viaţă sănătos. Dar oare e la fel de la modă, să fii obsedată să pierzi kilograme şi să ai impresia că eşti sănătoasă?

E în trend să fii slabă, să ţii regim şi să ai un stil de viaţă sănătos. Dar oare e la fel de la modă, să fii obsedată să pierzi kilograme şi să ai impresia că eşti sănătoasă? Cei de la Time spun că acesta este doar unul dintre multitudinea de mituri despre slăbit, care ar trebui clarificate.

„Nu poţi să fii gras şi în formă". Când vine vorba de moarte prematură, nu este neapărat important câtă grăsime are un individ, ci mai curând de ce tip de ţesut adipos dispune persoana în cauză.

„Poţi să mănânci ce vrei atât timp cât faci exerciţii pentru a slăbi". Fals. 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cele mai răspândite mituri despre slabit şi explicatia de ce acestea sunt greşite din punct de vedere ştiinţific. Citește mai mult...

Fibrele si vitaminale continute de cereale permit pastrarea unui nivel optim de energie in prima parte a zilei. Găsește-ți motivația!