Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Alimentatie echilibrata

Alimentatia este cheia succesului in fitness, indiferent de scopul urmarit.

Va prezint 3 motive pentru care alimentatia potrivita inseamna rezultate rapide:

Odata cu o alimentatie potrivita, indiferent daca facem sau nu sport, corpul nostru devine mai sanatos, rezistent si omogen. E mai usor sa ne atingem scopul, in cazul in care avem o alimentatie potrivita pentru acesta. De exemplu, daca cineva doreste sa slabeasca si va renunta la dulciuri, grasimi, prajeli si altele, indiferent daca face sau nu sport, tot va slabi cateva kilograme. Impreuna cu un antrenament eficient, rezultatele se vor vedea mult mai repede.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Iulian Dinu. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Te-ai gandit vreodata la importanta optimismului atunci cand ai inceput o dieta? Citește mai mult...

***

Cea mai buna alegere sunt alimentele cu densitate energetica redusa, insa cu densitate nutritionala mare. Iar acestea sunt legumele. Găsește-ți motivația!

3 alimente considerate "rele", dar bune pentru slăbire

3 alimente considerate "rele", dar bune pentru slăbire


Publicat în Ce se intampla, Doctore?

Potrivit expertilor, 3 produse "rele" trebuie sa se intoarca in vieţile noastre dietetice.

Când vine vorba de dieta, toată lumea se pricepe, toată lumea are câte o viziune. Şi uite aşa, din vorbă în vorbă, am auzit cu toţii că dacă vrei talie subţire e bine să tai din alimentaţie mâncărurile considerate “rele” pentru slăbit. Însă, potrivit experţilor, 3 produse trebuie să se întoarcă în vieţile noastre dietetice.

Carnea de porc - Pentru că îl asociem cu alimentele extrem de grele de Crăciun, carnea acestuia este evitată de foarte multă lume aflată la dietă. Mare greşeală. Carnea slabă de porc, este o excelentă sursă de proteine, cu beneficii identice cu cele ale cărnii de vită slabă.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cand vine vorba de dieta, toata lumea se pricepe, toata lumea are cate o viziune. Citește mai mult...

Iată ce emoții pozitive îți influențează într-o foarte mare măsură starea de sănătate fizică, dar și psihică. Găsește-ți motivația!

Cea mai grea parte din procesul de slăbire vine atunci când îţi interzici anumite alimente şi mănânci totul la întâmplare.

1. Îţi sunt interzise tocmai alimentele preferate. Atunci când o anume dietă îţi interzice să consumi alimentele tale preferate nu vei rezista multă vreme în faţa tentaţiei, deoarece aceasta va fi una tot mai mare. Ştii şi tu că atunci când îţi este interzis să mănânci fast-food sau ciocolată, vei pofti tot mai intens tocmai la aceste alimente. Prin urmare, cea mai bună soluţie este să-ţi permiţi să te răsfeţi o dată cu acest produs fără să te simţi vinovată, după care să revii la planul alimentar sănătos. Astfel, vei reuşi să ai o dietă echilibrată şi care te va ajuta să slăbeşti fără suferinţă.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Unele persoane se chinuiesc sa dea jos cinci kilograme in timp ce altele reusesc sa dea jos zeci.  Citește mai mult...

Dragostea de sine, deși nu se obține ușor, este o lecție vitală.  Găsește-ți motivația!