Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Fructe

Studiile de specialitate laudă unele fructe pentru ajutorul lor în încercarea de a slăbi. Iată-le pe cele care sunt cu adevărat ușor de găsit și consumat în forma cea mai proaspătă.

Studiile de specialitate laudă unele fructe pentru ajutorul lor în încercarea de a slăbi. Iată-le pe cele care sunt cu adevărat ușor de găsit și consumat în forma cea mai proaspătă.

Grapefruit

Numeroase cercetări au confirmat efectele acestui fruct pentru o cură de slăbire fără restricții majore. Ingredientele din grapefruit reduc nivelul insulinei, obligând astfel corpul să transforme caloriile în energie pe care o consumă și nu o stochează în depozitele adipoase. Jumătate de grapferuit are numai 36 de calorii și nu include deloc grăsimi. Consumă acest fruct înainte de mese pentru a-i folosi la maxim potențialul.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Eva.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Sucul de grapefruit are de doua ori mai putin zahar decat celelalte citrice si de doua ori mai multe vitamine. Citește mai mult...

***

Dacă tot este parte din viața noastră, să învățăm să gestionăm mai bine stresul și să-l transformăm în ceva pozitiv.  Găsește-ți motivația!

Obezitatea, mai periculoasa pentru fete

Obezitatea, mai periculoasa pentru fete


Publicat în Romania Libera

Fetele obeze sunt de trei ori mai predispuse la hipertensiune decat baietii.

Un studiu american realizat pe 1.700 de adolescenti arata ca fetele obeze sunt de trei ori mai predispuse la hipertensiune decat baietii. Totodata, studiul mai arata ca riscul de presiune sistolica ridicata la baietii obezi este de 3,5 ori mai mare decat a celor cu greutate normala. La fetele obeze, pericolul de a avea presiune sistolica ridicata este mai mare de noua ori.

„Alimentatia sanatoasa si activitatea fizica in copilarie sunt esentiale pentru crestere, dezvoltare si pentru asimilarea unui stil de viata sanatos pe care sa-l continue si la maturitate", spune Natasha Stewart, asistenta la British Heart Foundation. In lipsa tratamentului, hipertensiunea poate cauza atac vascular cerebral si boli de inima.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Boala care incepe din dorinta de a slabi:"Prefer sa fiu piele si oase, decat sa fiu o scroafa grasa". Citește mai mult...

In emisiunea sa, celebrul doctor promoveaza alimentatia sanatoasa. Iata 6 alimente pe care le prefera Dr. Oz si care nu-i lipsesc niciodata din bucatarie. Găsește-ți motivația!

Dieta care creste metabolismul

Dieta care creste metabolismul


Publicat în Dietetik.ro

Sunt interzise: zaharul, grasimile hidrogenate, cerealele rafinate, alcoolul si cafeaua.

Dieta care creste metabolismul are si alte beneficii: controleaza apetitului, reduce stresul, prevenie imbatranirea celulara, optimizeaza functiile tiroidei si ale ficatului.

Iata care sunt alimentele pe care le poti consuma in cadrul dietei care creste metabolismul. Orice cantitate de legume si fructe intens colorate, cereale integrale si alte produse neprocesate chimic, carne slaba, peste, carne de pasare, mancaruri organice, nuci, produse pe baza de soia si fasole.

Sunt interzise: zaharul, grasimile hidrogenate, cerealele rafinate, alcoolul si cafeaua. Nu ai voie sa adaugi in mancare indulcitori artificiali, iar produsele lactate sunt excluse.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Heidi Klum a renuntat in primele 2 saptamani la paine, lactate, dulciuri, fructe, cafea si alcool. Citește mai mult...

A manca sanatos nu inseamna ca trebuie sa renunti la felurile preferate de mancare. Găsește-ți motivația!