Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Greseli in dieta

Iata ce alimente să eviţi pentru a nu distruge efectele benefice ale exerciţiilor fizice.

Dacă te antrenezi de câteva ori pe săptămână trebuie să ştii când este cel mai indicat să mănânci şi ce alimente să eviţi pentru a nu distruge efectele benefice ale exerciţiilor fizice.

Iată care sunt alimentele de care trebuie să te fereşti când te antrenezi, în special înainte să mergi la sală/parc!

1. Alimentele prăjite - Se digeră foarte greu şi scad rezistenţa la efort.

2. Pizza - Combinaţia de amidon, cu proteine din şuncă/cârnaţi şi brânză este grea pentru organism, nefiind indicată înainte de a începe antrenamentul.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Eva.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Ti-ai pus in gand ca luna aceasta sa scapi de kilogramele in plus? Reusita iti este garantata de dieta Cinch. Citește mai mult...

***

Adauga la tinuta un colier frumos care sa atraga atentia asupra chipului tau. Găsește-ți motivația!

Pentru a scapa de kilogramele in plus acumulate in ultima perioada puteti incerca regimul Dukan, care promite pierderea a 10 kilograme in 14 zile.

Etapa de atac - trebuie urmata 9 zile. In aceasta faza persoanele care incep cura vor manca numai proteine. Printre alimentele cu un continut ridicat de proteine se numara carnea, laptele si produsele lactate, branzeturile, ciupercile, fasolea, ouale, mazarea si lintea.

In prima faza, legumele si dulciurile de orice natura sunt interzise. In plus, alimentele permise nu trebuie prajite. Acestea se vor fierbe, prepara la aburi sau pe gratar. In aceste zile este obligatoriu sa beti intre 1,5 si 2 litri de apa pe zi. Dimineata se va face o exceptie, fiind recomandat sa beti o cana de lapte cu doua-trei linguri de fulgi de ovaz.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Încearcă dieta Dukan care te ajută să slăbeşti cinci kilograme într-o săptămână.  Citește mai mult...

Primul lucru pe care il avem de facut este sa ne organizam. Găsește-ți motivația!

Regimurile drastice care presupun un consum foarte scăzut de alimente fac minuni pe termen scurt, însă pot cauza dezechilibre responsabile de boli grave.

Regimurile drastice care presupun un consum foarte scăzut de alimente fac minuni pe termen scurt, însă pot cauza dezechilibre responsabile de boli grave.

Medicii nu au voie să recomande diete care să conţină mai puţin de 800-1.000 de calorii pe zi, indiferent de gradul de obezitate al persoanei care apelează la ele, din cauza efectelor catastrofale ale înfometării.

„Organismul lăsat fără mâncare are tendinţa ca atunci când reia consumul de alimente să depoziteze cea mai mare parte din alimente pentru că e «speriat» că va urma o altă perioadă de lipsuri. Astfel apare şi efectul yoyo, care constă în îngrăşarea persoanei care s-a înfometat, indiferent dacă mănâncă la fel de mult sau mai puţin decât până acum, pentru că organismul s-a adaptat să mănânce mai puţin”, explică nutriţionistul Corina Zugravu.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Regimurile drastice fac minuni pe termen scurt insa pot cauza boli grave. Citește mai mult...

Cine nu îşi doreşte să aibă stomacul plat şi bine tonifiat? Celebrul Dr. Oz are câteva soluţii rapide şi eficiente pe care le recomandă ca să elimini grăsimea de pe burtă şi să ai un abdomen de invidiat. Găsește-ți motivația!