Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Reguli

Dupa saptamani de diete si restrictii alimentare, iti faci curajul sa te urci pe cantar doar ca sa descoperi ca nu s-a schimbat mai nimic? Capcana oricarui regim de slabit o reprezinta bine-cunoscutul „efect yo-yo”.

1. Nu te infometa! Aceasta este prima regula pe care nutritionistii o impun atunci cand vorbim de diete

2. Sport, sport, sport! Activitatile fizice sunt un adevarat aliat al regimurilor de slabit! Acestea aduc beneficii multiple corpului: stimuleaza transformarea grasimilor in energie, grabesc arderile calorice, ajuta la eliminarea toxinelor si tonifiaza musculatura.

3. Planifica-ti mesele! Scrie o lista cu mesele pentru urmatoarea saptamana, astfel iti va fi mai usor sa eviti excesele sau abaterile.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Perfecte.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Flickr

Îți mai recomandăm:

Adrian Copcea: "Efectul yo-yo apare atunci cand dietele drastice si infometarea nu sunt insotite de exercitiu fizic". Citește mai mult...

***

Capsaicina din ardeii iuţi accelerează arderea caloriilor, arată multe cercetări. Află de la Dr. Oz cum acţionează ea! Găsește-ți motivația!

Nutritionistii sustin ca laptele este alimentul perfect din punct de vedere nutritional.

Laptele este bogat in vitamine, minerale si proteine. Nutritionistii sustin ca acesta este alimentul perfect din punct de vedere nutritional, deoarece asigura organismului toate substantele nutritive estentiale. Spre deosebire de laptele provenit de la animale care nu sunt crescute in conditii bio, cel organic este bogat in acizii grasi esentiali Omega 3 si vitamina E. Beneficiile laptelui bio pot fi explicate prin modul in care sunt hranite animalele. Acestea au o dieta naturala intr-o masura mai mare, fiind hranite cu iarba proaspata sau furaje.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Alimentele organice au grijă atât de corpul tău cât şi de mediul înconjurător. Citește mai mult...

Dr. Oz si celebrul antrenor de fitness Jorge Cruise iti propun un set de exercitii de doar 5 minute pe zi! Găsește-ți motivația!

Adevărul despre chipsuri

Adevărul despre chipsuri


Publicat în Romania Libera

Ronţăirea unei pungi de chipsuri pe zi este echivalentul consumului a cinci litri de ulei de gătit pe an.

Cartofii prăjiţi la pungă sau chipsurile, gustarea cu numeroşi fani mai ales printre copii şi tineri, sunt atât de nesănătoşi încât consumul lor zilnic nu numai că este echivalentul a cinci litri de ulei de gătit, ci are legătură cu problemele de dezvoltare la copiii nenăscuţi, hiperactivitatea la copii şi potenţial cancer la adulţi, potrivit Mediafax.

Ronţăirea unei pungi de chipsuri pe zi este echivalentul consumului a cinci litri de ulei de gătit pe an. Deşi chiar şi în lipsa unor cifre exacte nu este greu de ghicit că astfel de produse sunt dăunătoare, consumul lor se menţine la un nivel ridicat, iar unul dintre motive este ambalajul atractiv care ne activează papilele gustative din clipa în care îl vedem pe raft, potrivit lui Michael Moss, autorul noii cărţi "Sare, zahăr, grăsime: Cum ne-au prins giganţii alimentari" (Salt, Sugar, Fat: How The Food Giants Hooked Us).

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Acrilamida, o substanta cancerigena, a fost gasita de autoritatile din Marea Britanie in 13 produse ale unor marci renumite, cum sunt Heinz si Nescafé. Citește mai mult...

Conform unui studiu publicat recent, tot ce trebuie să facem este să ţinem cont de lista următoare. Găsește-ți motivația!