Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Proteine

Cele mai comune efecte ale combinațiilor alimentare nepotrivite sunt constipația, care favorizează îngrășarea și stagnarea curei de slăbire, oboseala, balonarea, gazele intestinale, arsurile gastrice, acumularea de toxine în intestine și crampele stomacale.

Care sunt combinatiile alimentare care te ajuta sa slabesti?

1. Combina condimentele cu proteinele

2. Combina legumele (mai putin cartofii) cu toate celelalte alimente (mai putin fructele)

3. Combina fructele cu semintele si nucile

4. Combina citricele doar cu alte fructe acide

5. Combina cerealele integrale doar cu lapte vegetal sau iaurt

6. Combina semintele de in cu salatele si smoothie-urile

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Dietetik.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Degeaba tii cura de slabire daca nu stii sa combini alimentele. Cele mai comune efecte ale combinatiilor alimentare nepotrivite sunt constipatia, care favorizeaza ingrasarea si stagnarea curei de slabire, oboseala, balonarea, gazele intestinale, arsurile gastrice, acumularea de toxine in intestine si crampele stomacale. Citește mai mult...

***

Obiceiurile sănătoase zilnice, chiar și cele aparent banale, cum ar fi un mic dejun hrănitor sau plimbările regulate, contribuie la o bună funcționare a organismului nostru. Găsește-ți motivația!

Pentru ca ne aflam inca in Postul Craciunului este indicat sa nu schimbam alimentatia, ca atare planul dietei va fi unul vegetarian.

Este important sa alegeti preparatele indicate si sa ajustati portiile, mai exact nu se consuma la o masa mai mult de un singur fel de mancare si volumul preparatului nu trebuie sa depaseasca un bol mediu (castron mediu).

Micul dejun nu se evita, iar daca obisnuiti sa va treziti tarziu atunci puteti considera micul dejun ca fiind prima masa din zi. Aceasta masa este foarte importanta, regland metabolismul si bioritmul hormonal si de asemenea echilibreaza digestia. De aceea este indicat ca alimentele de la micul dejun sa nu fie acide.

Ce puteti consuma la mic dejun: o supa de legume de crutoane sau o supa crema de legume; cereale integrale cu lapte de soia;fructe neacide: banana, mango, gutuie, pepene in sezon, pomelo, avocado etc.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Daca nu aveti alergie la capsune, atunci puteti incerca cu toata increderea o cura de detoxifiere in sezonul capsunelor, cura care elimina si surplusul de grasime din corp.  Citește mai mult...

Medicul specialist îţi explică de ce sunt periculoase şi ce afecţiuni pot genera sau agrava.  Găsește-ți motivația!

Top 8 Tips To Lose Weight – Weight Loss Guide

Top 8 Tips To Lose Weight – Weight Loss Guide


Publicat în StylishAndTrandy.com

The research shows that eating late nights or overeating in nights lead to improper digestion which further leads to accumulation of fat in body.

How to lose extra fat? How to lose weight without doing rigorous exercises?

Do not eat too much at night – The research shows that eating late nights or overeating in nights lead to improper digestion which further leads to accumulation of fat in body. The food taken in late nights give very less energy and more fat to the body.

Avoid eating when bored – It has been generally observed that people tend to eat when they feel bored or stressed out. Make a list of activities which you enjoy. Try not to eat and spend your time in your favorite activities such as listening music, chatting etc. or whatever you enjoy when you feel bored or stressed out.

Eat something before meals – Take a fruit or a glass of juice half an hour before having your meals. This will reduce your intake of food but at a same time will fulfill your body’s calorie requirement.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Eat! Drink! Enjoy! And Still Lose Weight. This is Padma Lakshmi’s mantra. Citește mai mult...

Capsaicina din ardeii iuţi accelerează arderea caloriilor, arată multe cercetări. Află de la Dr. Oz cum acţionează ea! Găsește-ți motivația!