Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Fibre

Când vine vorba de "topirea" kilogramelor, dieta este cea mai bună prietenă a ta. Așa că astăzi îți prezentăm o mică listă de alimente care te ajută în procesul de slăbire vara asta.

Hummus - Un studiu publicat în "Journal of Nutrition & Food Sciences" a arătat că oamenii care mănâncă regulat acest preparat din năut au, în medie, o talie cu 8% mai mică decât persoanele care nu consumă hummus. De ce? Acest preparat este plin de fibre și de proteine, iar grație fibrelor, te simți mai sătulă după fiecare masă.

Prunele uscate - Cercetătorii de la Universitatea din Liverpool, Marea Britanie, au prezentat recent un studiu care a arătat că oamenii care au mâncat un pumn de prune uscate în fiecare zi au pierdut în greutate mai repede decât persoanele care nu au consumat aceste fructe. Motivul? Surpriză: fibrele!

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Feminis. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Prunele uscate consumate de doua ori pe zi in timpul curelor de slabire te pot ajuta sa dai jos pana la doua kilograme, arata un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Liverpool.  Citește mai mult...

***

Cate fructe putem consuma atunci cand dorim sa scadem in greutate? Găsește-ți motivația!

Cum sa arzi grasimile mai repede

Cum sa arzi grasimile mai repede


Publicat în Femei-Moderne.ro

Nutritionistul Jay Robb recomanda mersul pe jos pentru a creste musculatura si a accelera metabolismul.

Nutritionistul Jay Robb a intocmit un plan de dieta care sa ajute persoanele cu probleme de greutate sa arda mai usor grasimile. Robb pretinde ca aceasta nu este neaparat o metoda de a slabi, si o metoda de a spori energia. In fiecare zi Robb recomanda consumul de trei mese. Odata pe saptamana, se permite o masa in care se poate consuma orice, dar doar pentru o ora. Dieta este bazata pe conceptul acela de a face grasimea corpului ca principal combustibil de energie.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Atunci cand ne apucam de slabit este foarte important sa fim motivate.  Citește mai mult...

Femeile care citesc eticheta alimentelor cand merg la cumparaturi au o greutate mai mica decat cele care ignora acest aspect, arata studiile. Găsește-ți motivația!

Alimente esenţiale pentru organismul nostru, cerealele au un conţinut bogat de fibre şi aduc o cantitate importantă de energie.

Alimente esenţiale pentru organismul nostru, cerealele au un conţinut bogat de fibre şi aduc o cantitate importantă de energie. Sunt sărace în lipide, fiind recomandate cu succes în diete.

Cea mai mare parte a cerealelor pentru micul dejun  conţin fibre. Evident, această cantitate depinde de marca de cereale. Optează pentru cele integrale, care sunt mult mai bogate în fibre. De obicei, pe eticheta produselor e trecută şi această valoare.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cerealele integrale sunt esentiale pentru buna functionare a organelor digestive. Citește mai mult...

Dr. Oz spune că există anumite simptome care pot să anunţe o intoleranţă la gluten, cum ar fi: balonarea. Găsește-ți motivația!