Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Reteta

5 sucuri verzi pentru pierderea în greutate

Există diferite tipuri de sucuri care vă ajută să pierdeți în greutate și care vă oferă vitaminele necesare.

Suc de țelină

-4 tulpini de țelină
-1/2 cană de varză albă tocată
-1 pahar de apă
-1 măr
-îndulcitor după gust (opțional)

Mod de preparare: tulpinile de țelină se toacă mărunt și se pun într-un blender cu varza și mărul curățat de coajă și semințe.  Se adaugă apă și așteptați până când sucul este preparat. Dacă se dorește, se adaugă îndulcitor. Acest suc este băut în fiecare dimineață înainte de micul dejun.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în ClickSanatate.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Smoothie-ul cu mar si telina este ideal pentru detoxifiere si pentru slabire.  Citește mai mult...

***

Celulita se poate ameliora semnificativ daca ai o alimentatie echilibrata si tonifiezi musculatura din zonele cu probleme.  Găsește-ți motivația!

Fructele şi legumele răcoritoare specifice aceste perioade ne aduce aportul necesar de vitamine şi proteine.

"Huffington Post" a întocmit o listă cu câteva dintre cele mai sănătoase fructe şi legume specifice anotimpului cald, care constituie o parte importantă a unei alimentaţii echilibrate. Este necesar ca cel puţin unul dintre aceste alimente să fie consumat în această perioadă.

Piersicile Originare din zona Asiei, mai precis din China, piersicile sunt un simbol al longevităţii, datorită multitudinii de beneficii aduse sănătăţii. Răspândirea lor în lume se datorează însă altei ţări, Persiei. Piersicile sunt o sursă excelentă de potasiu, vitamina A (necesară sănătăţii pielii), dar şi de fibre. De asemenea, conţin vitamina C şi magneziu, care este benefic în combaterea ridurilor şi a stresului, dar şi pentru protecţia sistemului imunitar. Piersicile pot servi şi ca desert răcoros, tăiate felii, în combinaţie cu îngheţata de vanilie şi scorţişoară.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Cartofii, dovlecii, morcovii sau pepenele galben si piersicile pot fi consumate pentru a asigura doza necesara de vitamina A. Citește mai mult...

Am inceput stagiul 6 cu aproximativ 77 kg si am terminat cu 1 kg mai putin. Găsește-ți motivația!

Uriasa minciuna a rosiilor romanesti

Uriasa minciuna a rosiilor romanesti


Publicat în Romania Libera

O substanta controversata, care ajuta legumele sa creasca mai repede, este folosita in exces de legumicultorii cu traditie din tara noastra.

Romanii abia asteapta la fiecare inceput de vara sa dea bani pe o min­ciuna, aceea ca rosiile cultivate de gradinarii nostrii sunt mai sanatoase decat cele din import. Cumparatori au platit si 20 de lei pe kilogram luna trecuta, convinsi ca tomatele din zone cu traditie, ca sudul tarii sau Galatiul, sunt cultivate natural.

Ce nu stiu consumatorii este ca legumicul­torii romani folosesc in exces o substanta controversata, nu­mita Ethrel. Rolul acesteia este de a grabi coacerea legumelor, dar chiar si reprezentantul pro­du­catorului afirma ca in mod normal ar trebui interzisa.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Orice persoana poate cumpara reteta unor produse gen: salam de vara sau de Sibiu, cascaval Rucar etc., in 10 minute, platind 8 euro. Citește mai mult...

Sfatul nutriţioniştilor este să alegeţi alimente cât mai naturale, precum fructele şi legumele.  Găsește-ți motivația!