Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Alimentatie echilibrata

Unele alegeri, care aparent sunt cele mai sănătoase, ne sabotează procesul de slăbire sau chiar ne fac să ne îngrășăm!

Numărați calorii - Atunci când mâncăm prea puține calorii, corpul intră într-o stare de înfometare, metabolismul devine foarte lent și în loc să ardă grăsime, „topește” masă musculară. Un sfat de la specialiști: consumați alimente cât mai naturale și puțin procesate și nu veți fi nevoit să numărați calorii.

Respectați cu sfințenie aceeași rutină în fiecare zi - Ovăz la micul dejun, salată la prânz, somon și broccoli pentru cină. Cercetătorii au descoperit că limitarea în dietă limitează și dezvoltarea bacteriilor sănătoase din corp, care sunt foarte importante în ceea ce privește slăbirea, senzația de foame și nivelul zahărului din sânge.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Jurnalul.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay

Îți mai recomandăm:

O dată cu timpul numărătoarea devine obsesivă și obositoare și nu mai dă rezultate. Citește mai mult...

***

Unul dintre secretele pe care mizeaza Dr. Oz este un amestec de suc de grepfruit cu otet de mere consumat inainte de fiecare masa. Găsește-ți motivația!

95% dintre persoanele care reusesc sa slabeasca acumuleaza din nou kilogramele date jos.

Statisticile arata ca 95% dintre persoanele care reusesc sa slabeasca acumuleaza din nou kilogramele date jos. Iata care sunt cele mai importante cauze ale acestei probleme:

Perceptia asupra dietei - Multi asociaza cuvantul "dieta" cu o perioada de timp limitata in care fac multe sacrificii si renunta la numeroase alimente pentru a putea slabi. Ei ar trebui sa stie ca hrana sanatoasa trebuie sa fie un deziderat al intregii vieti. In plus, este important ca oamenii sa poata rezista si din punct de vedere mental tentatiilor de tot felul atunci cand sunt la masa.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Un procent covârşitor de peste 95% dintre persoanele care reuşesc să slăbească recunosc că în doar câteva luni pun la loc kilogramele pierdute.  Citește mai mult...

Mihaela Bilic vorbeste despre avantajele si dezavantajele alimentaţiei disociate. Găsește-ți motivația!

Dr. Lygia Alexandrescu, îţi arată care sunt calităţile lor şi de ce trebuie să le incluzi zilnic în alimentaţia ta.

Când sunt consumate în salate crude sau sub formă de suc natural fructele şi legumele au un puternic efect antioxidant fiind, de asemenea, foarte bogate în fibre, au un important rol de curăţire a deşeurilor rămase după digestie de-a lungul tractului intestinal. Conţinutul lor în clorofilă oferă organismului protectie împotriva cancerului, neutralizează toxinele şi curătă fluidele vitale din organism. Uşor şi complet digerabile, legumele proaspete pot fi combinate atât cu carnea, cât şi cu făinoasele.

Hreanul a fost întotdeauna remarcat pentru proprietătile sale digestive, în special în bucătăria balcanică. Se spune chiar că însuşi Confucius, îl utiliza la fiecare masă.

Urmareste-o pe Dr. Lygia Alexandrescu online.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Ridichile sunt o excelenta sursa de vitamina C, de minerale, iar in 100 de grame de ridichi sunt doar 20 de calorii.  Citește mai mult...

Alex Respess s-a hotarat sa slabeasca, dupa o viata intreaga in care s-a alimentat nesanatos.  Găsește-ți motivația!