Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Greseli in dieta

Știm că e vară, știm că e important să avem un trup de zieță, însă ne este foarte greu, aproape imposibil să ținem o cură de slăbire. Și ne întrebăm periodic, de ce nu ne iese?

1. Adopți un regim sărac în calorii - asta duce la îngrășare, chiar dacă pentru început, rezultatele par a fi încurajatoare, iar cei ce taie fără cuget din caloriile zilnice se bucură pentru kilogramele pierdute într-o primă etapă, în etapa a doua urmează însă îngrăşarea.

2. Bei sucuri dietetice şi folosești îndulcitori - crezi că dacă ai eliminat zahărul din alimentaţie, ai rezolvat problema îngrăşării.Total fals!!!

3. Elimini grăsimile din alimentație - grăsimea are rolul ei în alimentaţe, facilitează absorbţia unor vitamine, iar colesterolul bun contribuie la regenerarea celulară.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Euforia.tv. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Una dintre marile probleme cu care ne confruntăm atunci când vrem să ţinem o dietă este că nu ştim sigur cât de bună este aceasta pentru sănătatea noastră. Citește mai mult...

***

Emanuil Rednic cantarea 126 kg. In 4 ani a ajuns la 82 kg, dupa ce si-a schimbat stilul de viata. Găsește-ți motivația!

Regim de slabire pe grupe

Regim de slabire pe grupe


Publicat în CopiiSiMamici.ro

Cu regimul pe grupe nu dai jos rapid multe kg. Se slabeste mai incet, dar temeinic.

Din grupa A fac parte: cereale integrale, paine, paste fainoase, orez, faina de porumb, cartofi, miere de albine, zahar, dulciuri cu zahar, marmelada, jeleuri, compoturi, curmale, smochine, alune, fructe uscate si legume din pastai uscate.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

O dieta bogata in proteine animale si exercitii fizice intense. Citește mai mult...

Cercetarile arata ca oamenii slabi pur si simplu nu se gandesc la mancare in acelasi mod in care o facem noi ceilalti. Găsește-ți motivația!

Secrete in diete

Secrete in diete


Publicat în FemeiModerne.ro

Apa este secretul cel mai important pentru a scapa de pofta de mancare.

Ramai hidratata si consuma intre 8 si 10 pahare de apa pe zi. Practica metoda portiilor controlate. Portiile pot fi micsorate, astfel incat sa nu iti umpli stomacul pana la refuz. Limiteaza distractiile in timpul meselor. Incearca sa mananci cat mai multe fibre. Acestea le poti obtine din fructe proaspete si verdeturi.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Atunci cand ne apucam de slabit este foarte important sa fim motivate.  Citește mai mult...

Sportul este un element de baza, insa alimentatia joaca un rol decisiv si trebuie controlata ca atare. Găsește-ți motivația!