Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alimentatie » Salate

Este una din cele mai sanatoase verdeturi pentru sezonul cald. Foloseste-o in retete sau ca garnitura pe langa un peste si bucura-te de beneficiile ei.

Rucola imbunatateste imunitatea, regularizeaza nivelul colesterolului in sange si are actiune antioxidanta.

Cu foarte putine calorii si un gust intens, rucola este o planta pe care nu trebuie sa o ratezi cand esti la dieta.

Rucola este o sursa bogata de fitochimicale, care combat celulele cancerioase.

Desi ai zice ca este ruda cu salatele, rucola este de fapt din familia brassicaceae, iar asta o face ruda cu cruciferele: broccoli, conopida, varza. De aici si proprietatile sale puternice anti-cancer.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în FoodStory.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Daca vrei sa afli cum poti grabi procesul de slabire, citeste mai jos despre o dieta sanatoasa, dar eficienta, de vara.  Citește mai mult...

***

Iată ce alimente nu trebuie să lipsească din dieta ta pe tot sezonul rece si care sunt beneficiile acestora. Găsește-ți motivația!

6 ponturi pentru a grabi metabolismul

6 ponturi pentru a grabi metabolismul


Publicat în Romania Libera

Expertii sustin ca exista cateva metode extrem de simple.

Expertii nutritionisti va dau 6 ponturi pentru a slabi: dormiti suficient, eliminati stresul, nu sariti peste micul dejun, nu stati prea mult timp pe scaun, nu consumati junk food si faceti exercitii fizice moderate.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Excesul de greutate se combate cu exercitii fizice si evitatarea grasimilor. Citește mai mult...

Unele persoane se chinuiesc sa dea jos cinci kilograme in timp ce altele reusesc sa dea jos zeci.  Găsește-ți motivația!

Numărul de E-uri dintr-un aliment întâlnit aproape zi de zi pe mesele românilor ajunge până la 10 în unele produse de acest tip.

Numărul de E-uri dintr-un aliment întâlnit aproape zi de zi pe mesele românilor, pateul de ficat, ajunge până la 10 în unele produse de acest tip, arată cel mai recent studiu al Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România (ANPCPPS). De altfel, majoritatea pateurilor de ficat au în compoziţie conservanţi sau alţi aditivi, sub formă de E-uri.
 
„Gustul bun nu înseamnă că şi produsul e bun!”, a explicat preşedintele ANPC.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Parizerul pare sa ocupe primul loc in topul celor mai nocive preparate din carne, avand in compozitia sa 80% slanina si sorici de porc, 10% MDM. Citește mai mult...

Sushi, dressing-urile degresate si sucurile dietetice sunt cateva dintre capcanele care iti pot periclita serios silueta.  Găsește-ți motivația!