Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alergare » Jogging

Tu cât de mult alergi zi de zi?

Publicat în DoiPeDoi.com
Tu cât de mult alergi zi de zi?

Niciodată nu este prea târziu să faci miscare si mai ales să adopti un stil de viată sănătos.

Când am început să am probleme mi-am dat seama că eu sunt cel care trebuie să miste lucrurile, nu medicii. Că ei degeaba “repară” dacă eu nu am grijă de mine. De câtiva ani pot spune că mi-am schimbat total modul de viață. Încerc să-mi fac cât mai mult timp pentru a pedala, ba chiar sa-mi testez picioarele la drumuri lungi pe cărări de munte. Niciodată nu este prea târziu să faci miscare si mai ales să adopti un stil de viată sănătos.

Dar nu m-am apucat la 7 dimineata să mă laud pe mine, vreau sa-i laud pe cei de la Alergotura, un grup de oameni pentru care miscarea este mai mult decât importantă si mobilizează zeci de oameni, ca o sectă religioasă, pusă pe fapte bune, cu trupuri si minti sănătoase. Poate alergăm o tură si în Arad! Mai vedem!

Urmareste proiectul Alergotura online, Facebook, Twitter si YouTube.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în DoiPeDoi.com. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

E foarte important să ai cu cine să alergi Citește mai mult...

***

Gustările dintre mesele principale trebuie să conţină grăsimi sănătoase, cum ar fi avocado. Fereşte-te de chipsuri şi alte produse procesate din comerţ. Găsește-ți motivația!

Stepul aerobic este un stil de aerobic care presupune urcarea si coborarea de pe un suport, in pasi de dans.

Step-aerobic: calorii arse - aproximativ 800/h

Stepul aerobic este un stil de aerobic care presupune urcarea si coborarea de pe un suport, in pasi de dans. Miscarea este asemanatoare cu cea a urcarii scarilor, dar dansul asigura un ritm cardiac crescut, astfel ca exercitiul este un foarte bun antrenament cardio. Actioneaza in primul rand asupra picioarelor, coapselor si fundului, adica zonele pe care majoritatea femeilor le considera "cu probleme". Daca reusesti sa il urmezi o ora pe zi, vei obtine rezultate vizibile in numai doua saptamani.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus și să fii sănătoasă, trebuie să faci mișcare. Iată un top al sporturilor care te ajută să ajungi la greutatea dorită! Citește mai mult...

Mihaela Bilic: "branza este un aliment bogat in lipide, lipsit de fibre si sarac in glucide. Nu da satietate, ci din contra, stimuleaza apetitul".  Găsește-ți motivația!

Coapse subtiri

Coapse subtiri


Publicat în Dietetik.ro

Combinatia intre o dieta (in care predomina fructele si legumele) si miscare, duce in final la coapse subtiri.

Concentreaza-te pe exercitiile fizice pentru coapse care implica greutati. Cea mai buna formula o reprezinta greutatile mici si multe repetitii ale exercitiului. De regula efectele se obtin de la 30-40 de miscari in sus. Alergatul si inotul sunt alternative foarte bune. Trebuie sa te dedici miscarii fizice cel putin trei ore pe saptamana, la care sa adaugi exercitii de intretinere in fiecare zi. Combinatia intre dieta si miscare, duce in final la coapse subtiri. O dieta in care predomina fructele si legumele este intotdeauna eficienta si te ajuta sa slabesti frumos.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Nu trebuie să mergi la sală ca să faci aceste exerciții, deoarece sunt foarte ușor de pus în practică și la tine acasă! Citește mai mult...

Daca esti supraponderala pe masura ce slabesti, reduci si presiunea pe care o pui pe incheieturi. Găsește-ți motivația!