Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alergare » Jogging

Tu cât de mult alergi zi de zi?

Publicat în DoiPeDoi.com
Tu cât de mult alergi zi de zi?

Niciodată nu este prea târziu să faci miscare si mai ales să adopti un stil de viată sănătos.

Când am început să am probleme mi-am dat seama că eu sunt cel care trebuie să miste lucrurile, nu medicii. Că ei degeaba “repară” dacă eu nu am grijă de mine. De câtiva ani pot spune că mi-am schimbat total modul de viață. Încerc să-mi fac cât mai mult timp pentru a pedala, ba chiar sa-mi testez picioarele la drumuri lungi pe cărări de munte. Niciodată nu este prea târziu să faci miscare si mai ales să adopti un stil de viată sănătos.

Dar nu m-am apucat la 7 dimineata să mă laud pe mine, vreau sa-i laud pe cei de la Alergotura, un grup de oameni pentru care miscarea este mai mult decât importantă si mobilizează zeci de oameni, ca o sectă religioasă, pusă pe fapte bune, cu trupuri si minti sănătoase. Poate alergăm o tură si în Arad! Mai vedem!

Urmareste proiectul Alergotura online, Facebook, Twitter si YouTube.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în DoiPeDoi.com. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

E foarte important să ai cu cine să alergi Citește mai mult...

***

Se mai întâmplă uneori, oricât de mult ți-ai dori să duci o viață sănătoasă, să ai momente în care motivația ta de a face sport e zero barat.  Găsește-ți motivația!

Pe langa dieta face mult sport, alergare si bicicleta, si se hridrateaza.

Adrian Daminescu a strans din dinti si si-a pus ambitia in joc in momentul in care s-a apucat de slabit. El a renuntat la mancarurile sofisticate pe care le gatea frecvent, in favoarea unei diete disociate. Tin regim de trei saptamani si am reusit deja sa dau jos cam zece kilograme, a declarat artistul. Daminescu a ales sa scape de kilogramele in plus cu ajutorul regimului disociat, o dieta foarte raspandita in randul vedetelor de la noi. Monica Anghel, Gabriela Cristea, Irina Reisler s-au subtiat datorita acestui stil de viata.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Sapte zile vedeta a participat la un antrenament de sport condus de Luminita Nicolescu. Citește mai mult...

In doar 4 saptamani poti sa fii mai supla si mai sanatoasa daca urmezi cateva reguli de baza. Găsește-ți motivația!

Cinci exercitii de tonifiere in aer liber

Cinci exercitii de tonifiere in aer liber


Publicat în Gazeta Sporturilor

Un program de exercitii in parc poate fi la fel de eficient precum o ora de fitness, daca stii cum sa alternezi miscarile.

"Folosind gravitatea si propria greutate poti sa compensezi pentru lipsa de greutati si aparate", sustine trainerul Tom Vincent pentru Fitnessmagazine.com. Iata cinci exercitii fizice pe care poti sa le faci in aer liber, fara sa ai nevoie de greutati si accesorii.

Exercitiile trebuie efectuate fara pauza intre ele, pentru arderea eficienta a caloriilor. Pentru a nu suprasolicita muschii, ia o pauza de o zi intre activitatile sportive.

Ai nevoie de: o banca solida din parc si un copac (va functiona ca punct de sprijin).

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Daca nu ai timp sa mergi la sala, lucreaza acasa cateva exercitii esentiale pentru un abdomen plat.  Citește mai mult...

Câteva lecții de viață extrase de Marc Chernoff din “jurnalul cu inspirație” al bunicii sale, care a murit la vârsta de 90 de ani. Găsește-ți motivația!