Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alergare » Aerobic

Picioare frumoase si sanatoase

Publicat în Clubul Sanatatii Walmark
Picioare frumoase si sanatoase

Ce putem face pentru a ameliora aspectul fizic al picioarelor?

Odata cu venirea anotimpurilor mai calde, fiecare dintre noi scoatem din dulapuri hainele de vara si de aceea ne concentram pe solutii pentru a avea un trup armonios, picioare frumoase si un abdomen cat mai plat.

Picioarele sunt foarte importante. Alimentatia bogata in grasimi din timpul iernii si lipsa miscarii si-au pus amprenta asupra aspectului fizic.

Varicele dau un aspect inestetic picioarelor, atat la femei, cat si la barbati, si totodata, in prezenta unor factori favorizanti, pot deveni suparatoare.

Ce putem face pentru a ameliora aspectul fizic al picioarelor?

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Clubul Sanatatii Walmark. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Cori Gramescu iti prezinta cel mai nou si eficient program de tonifiere: AuxoTONE. Citește mai mult...

***

Toxinele pot fi eliminate în timp record. Învaţă cum de la dr. Mihaela Bilic. Găsește-ți motivația!

Marele mit al antrenamentului cardio

Marele mit al antrenamentului cardio


Publicat în MensHealth.ro

Aplică noile teorii ştiinţifice despre slăbire ca să scoţi la lumină abdomenul şi să rămîi suplu toată viaţa.

Marele mit al antrenamentului cardio - Timp de zeci de ani, ni s-a spus că cea mai eficientă metodă pentru a "arde" calorii şi grăsime este antrenamentul aerobic. Chiar putem localiza în timp momentul cînd s-a născut această idee: 1977. Atunci a fost publicat volumul The Complete Book of Running, scris de Jim Fixx.

Acest bestseller a popularizat ideea conform căreia alergarea îmbunătăţeşte starea de sănătate şi reduce greutatea corporală, şi este creditat pentru explozia de popularitate pe care a avut-o jogging-ul în anii '80. De atunci, sute de studii au arătat că exerciţiul aerobic are o mulţime de beneficii, de la reducerea riscului de boli cardiovasculare şi pînă la ameliorarea funcţiilor cognitive. Toate acestea sînt OK, însă, dacă urmăreşti să scapi de grăsime, cele mai recente studii despre scădere în greutate îţi vor spune să te orientezi către alte programe de antrenament.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Un pont bun este ca un prieten de nădejde. Va fi întotdeauna acolo atunci când ai nevoie de el. Citește mai mult...

Putini romani fac si sport atunci cand tin un regim alimentar pentru a slabi. Găsește-ți motivația!

Dieta trebuie sa ne ajute sa slabim, dar sa ne si mentinem sanatatea oaselor.

O alimentatie saraca in carbohidrati si bogata in proteine, alaturi de activitate fizica, este ideala pentru a mentine sanatatea oaselor, in cazul femeilor supraponderale sau obeze, conform unui studiu recent.

Timp de 16 saptamani, trei grupe de femei supraponderale si obeze au urmat diete bogate in proteine si sarace in carbohidrati si invers. In plus, participantele au facut si exercitii de aerobic in fiecare zi a saptamanii. Desi toate participantele au reusit sa slabeasca dupa cele 16 saptamani, persoanele care au avut o alimentatie saraca in carbohidrati si bogata in proteine au pierdut din greutate mai mult decat celelalte.

,,Dieta trebuie sa ne ajute sa slabim, dar sa ne si mentinem sanatatea oaselor. O alimentatie bogata in proteine ne poate ajuta sa slabim treptat, fara sa fie afectata masa osoasa”, a afirmat Andrea Josse.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Aspectul creierului persoanele obeze este imbatranit cu 16 ani. Citește mai mult...

Se stie ca un procent de peste 60-80% de cruditati ne poate mentine corpul la o greutate normala. Găsește-ți motivația!