Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alergare » Alergare

Povestea ar putea fi transpusă într-un scenariu de film hollywoodian

Povestea Adrianei Istrate ar putea fi transpusă într-un scenariu de film hollywoodian, cu potențial de box office. Trecuse de 30 de ani, viața ei era lipsită de sens, muncea deseori peste program și intrase într-un vârtej al monotoniei.

A avut însă o revelație la momentul potrivit. S-a întâmplat în cadrul unei prezentări despre vitalitate, energie și despre schimbări pe care le putem face în plan personal. A luat pe loc decizia: ”din acest moment, voi alerga!”.

A început de la zero și a ajuns la 42 km fără antrenor, fără antrenament specific, folosindu-se doar de informațiile descoperite pe Internet.

A urmat ceva incredibil: Adriana a alergat șapte maratoane și șapte ultramaratoane pe toate cele șapte continente, în mai puțin de 10 luni, stabilind astfel un record mondial. Maratonul din Antarctica, de 100 km, a fost prima competiție din cadrul acestei impresionante serii.

Cu toate că a alergat maratoane și ultramaratoane în condiții dintre cele mai dificile, Adriana nu a mai făcut sport de-a lungul vieții.

”Am făcut vreo trei luni de balet când eram mică și ceva volei, dar niciodată la nivel de performanță. Nu aveam forță, eram mică și slabă, mult prea delicată pentru sport”.

Acum, însă, sportul este pentru ea un instrument care îi oferă echilibrul de care are nevoie.

”Nu-mi mai este frică, știu ce să fac cu viața mea, știu că indiferent ce s-ar întâmpla în acest moment mă voi descurca, am încredere în mine, pot să învăț lucruri, mă pot descurca în situații, pot vorbi cu lumea, e un gând liniștitor pentru mine”.

Nu ne putem schimba radical viața decât printr-o politică a pașilor mărunți, spune Adriana. ”Asta am făcut eu și asta încerc să spun oamenilor cu care vorbesc: nu există rețete miraculoase, nu există transformări radicale, există doar pași mărunți și foarte multă muncă pe care trebuie s-o faci indiferent de direcția spre care vrei s-o apuci. Eu nu m-am trezit într-o dimineață maratonistă. Am alergat zeci și sute de ore prin parcuri și pe stadioane”.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Sevensportclub.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Facebook Adriana Istrate

Îți mai recomandăm:

Alimentaţia este unul dintre cele mai importante aspecte, atât în viaţa de zi cu zi cât mai ales ca sportiv Citește mai mult...

***

Încerci să slăbeşti dar nu obţii niciun rezultat? Iată care sunt factorii care stopează scăderea în greutate. Găsește-ți motivația!

Ai nevoie doar de o greutate mica, de 0,5 – 1 kilograme, dar la fel de bine poti folosi o sticla de 0,5 litri plina cu apa.

Genuflexiuni cu greutati. Cu picioarele la o latime de umeri, faci cate o genuflexiune, indoind genunchii pana cand coapsele ajung paralele cu solul. In acelasi timp mana dreapta, in care se afla greutatea este adusa in fata pana cand cotul atinge genunchiul.

Fandari cu greutati. Din pozitia initiala, duci un picior in spate si indoi genunchii, in timp ce greutatea o treci din mana in mana pe sub coapsa piciorului din fata.

Repeta exercitiul numarul 1, dar de data aceasta in momentul cand revii la pozitia initiala ridica la 45 de grade piciorul opus mainii in care tii greutatea.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Regiunea soldurilor si a coapselor este, alaturi de abdomen, cea care prezinta cele mai multe probleme pentru femei. Citește mai mult...

Obiceiurile nesănătoase afectează calitatea vieții și contribuie într-o mare măsură la instalarea îmbolnăvirilor. Găsește-ți motivația!

Cum a slabit Jennifer Hudson

Cum a slabit Jennifer Hudson


Publicat în Feminis.ro

Jennifer mananca tot ceea ce isi doreste si reuseste sa slabeasca pentru ca mananca echilibrat si acorda o mare atentie portiilor.

Zilnic isi asigura un aport in jur de 1800 de calorii. Iata in ce consta meniul sau intr-o zi: mic dejun - 375 calorii constand intr-o omleta din albusuri, sunca de curcan si o briosa.

Pranz - 419 calorii: salata cu piept de pui la gratar iar cina - 456 calorii: 125 g. creveti. Gustari - 418 calorii: un mar, unt de arahide si iaurt greek cu fructe.

Exercitiile fizice pe care Jennifer le face pentru a se mentine in forma sunt o combinatie de exercitii cardio si exercitii de rezistenta. 25 genuflexiuni, 25 flotari si 25 abdomene, 1 minut de odihna dupa care reface exercitiile in sens invers. Doar 15 minute sunt suficiente.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Jennifer Hudson a slabit 36 de kilograme datorita programului Weight Watchers, prin dieta si exercitii fizice regulate. Citește mai mult...

"Ziua fara carne" este o miscare globala menita sa imbunatateasca viata celor care il adopta. Găsește-ți motivația!