Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Alergare » 30 minute miscare

A slabit 20 kg fara cura de slabire

Publicat în Ovidiu Militaru
A slabit 20 kg fara cura de slabire

Ovidiu Militaru: "Mi-am civilizat mesele. Nu mai bag 6 sarmale la masa, 2 sunt suficiente ca sa-mi tina de foame".

Cantarul oficial, ca la box, arata 75 kg la o inaltime de 1,78. Practic, in 3 ani am slabit 20 de kilograme fara sa renunt la paine, bere, cola sau carne de porc. Cum?

Nu mai torn in mine 2 litri de cola zilnic, dar beau un pahar cand mi-e pofta rau. Daca inainte mancam o paine la masa, acum dintr-una tin 2 zile. Iar gratarul cu 12 mici si 6 beri partea mea a fost redus la sfert.

Sport, sport, sport. Fara abonament la sala sau exercitii fizice in casa, doar alergat in parc. Tura de lac din parcul Tineretului imi este referinta. Daca in 2008 scoteam limba dupa 5 minute de alergare usoara, incetul cu incetul am tras de mine, am alergat tot mai mult si am ajuns si la a treia tura de lac.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Ovidiu Militaru. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Astazi se da startul de la ora 20, pe Take Ionescu, la sediul Inspectoratului de Politie, iar maine pe Calea Aradului.  Citește mai mult...

***

Pentru a-ti da seama care e tipul siluetei tale, exista doua indicii: greutatea la nastere si... felul cum plutesti in apa. Găsește-ți motivația!

Vezi ce exercitii ti se potrivesc

Vezi ce exercitii ti se potrivesc


Publicat în Business24

Antrenamentele "functionale", ultima tendinta in materie de fitness, te ajuta sa ai un corp perfect sanatos si functional in cel mai scurt timp.

Diferenta intre antrenamentul de forta clasic, concentrat pe antrenarea izolata a unei grupe de muschi, si "Functional Training" este ca antrenamentul functional solicita mai multi muschi, dar si articulatiile, in acelasi timp.

"Exercitiile specifice acestui tip de antrenament necesita coordonare, echilibru, control al miscarii, dar si o contractie musculara identica miscarii pe care o imita si pentru care a fost creat", explica oficialul, care iti recomanda o perioada de exercitii clasice de forta, in cazul in care nu ai foarte mult antrenament la activ.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Daca v-ati hotarat sa adoptati un mod de viata activ, este util sa cunoasteti acele exercitii fizice care va ajuta sa slabiti uniform. Citește mai mult...

Tot mai multe persoane aleg în ultima vreme produsele bio. Însă oferă acestea avantajele care se tot vehiculează? Şi îşi merită preţul piperat? Găsește-ți motivația!

Iată cele mai ciudate, dar şi cele mai geniale locuri unde diverşi oameni s-au antrenat!

În baia de la birou - "Uneori fac genuflexiuni în baia de la serviciu. Nu am fost prinsă încă, dar de câteva ori s-a întâmplat să ies din cabină și să fie o coadă formată din multe persoane care mă așteptau pe mine să ies."

În parcarea unui hotel - "Înainte de a fi gata pentru a pleca la o nuntă în afară orașului, am făcut genuflexiuni și am dat câteva ture în jurul parcării hotelului meu". 

În avion - "Eu fac mereu un antrenament în acel spațiu din spatele avionului în care însoțitorii de zbor pregătesc masa și preparatele, atunci când am zboruri internaționale." 

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet. Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Vrem o minte care sa nu ne tradeze cand avem mai mare nevoie de ea? Exista meniuri care s-o stimuleze!  Citește mai mult...

Interviu cu Mihaela Stroe, expert în inteligenţa nonverbală şi în analiză comportamentală Găsește-ți motivația!