Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Adolescenți » Dulciuri

Zahărul nu mai este doar un aliment controversat, ci este alimentul care trebuie eliminat din obiceiurile noastre culinare.

Fugim de zahăr pentru că nu este sănătos şi chiar dacă îl mâncăm deseori odată cu prăjitura savurată măcar o dată pe sptămână, ei bine la îndulcirea cafelei sau a ceaiului ar fi bine să folosim îndulcitorii naturali. Am ales malţul bio din orz, un îndulcitor obţinut prin metode tradiţionale, mult mai discret în îndulcire decât zahărul şi evident mult mai sănătos.

Zahărul nu mai este doar un aliment controversat, ci este alimentul care trebuie eliminat din obiceiurile noastre culinare. Însă, din păcate, lucrul acesta este imposibil, mai ales pentru cei care iubesc savoarea unei prăjituri sau a unei îngheţate aromate. Dar este ideal ca măcar atunci când consumăm cafea sau ceaiuri să le îndulcim cu un aliment bio natural.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Unica. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Un suc proaspat de fructe este perfect pentru a ne incepe ziua. Citește mai mult...

***

Feng Shui este una dintre soluţiile menite să restaureze echilibrul fizic şi psihic în medicina chinezească prin stabilirea armoniei în spaţiul în care locuieşti. Găsește-ți motivația!

Slabeste cu cel mai bun mic-dejun

Slabeste cu cel mai bun mic-dejun


Publicat în Click Sanatate

Dupa un mic-dejun consistent, creierul este satul iar senzatia de foame dispare.

Astazi, aflati de ce este atat de important sa serviti in fiecare dimineata un mic-dejun consistent. Creierul nostru e flamand: are nevoie de 5-6 grame de zahar pe ora. In timpul noptii, el consuma rezervele noastre de zahar, iar dimineata, acestea trebuie completate cel mai bine cu cereale.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Daca urmezi o dieta pentru slabit atunci ridichea va fi un aliat impotriva kilogramelor in plus.  Citește mai mult...

Nutritionistul nu trebuie sa detina cunostinte doar din nutritie, ci si din medicina, chimie, psihologie sau biologie. Găsește-ți motivația!

Varietatea culinara creeaza dependenta de mancare si te indeamna la excese.

Un studiu realizat de specialistii Universitatii din Florida scoate la iveala faptul ca varietatea culinara creeaza dependenta de mancare si te indeamna la excese. Iar, pe masura ce iei in greutate, pofta de mancare se accentueaza vazand cu ochii. Cum se explica acest lucru?

Cresterea ponderala obisnuieste creierul cu placerea obtinuta in urma consumului de grasimi si zaharuri, ceea ce-l determina sa-ti ceara o cantitate tot mai mare pentru a ajunge la starea de satietate. In schimb, daca doresti sa scapi de kilogramele in plus, opteaza pentru meniurile monotone. Un meniu identic timp de o luna de zile iti taie pofta de mancare si te ajuta sa reduci progresiv portia pana cand ajungi la greutatea normala.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

“Mananca tot din farfurie” este doar una dintre vorbele des auzite in copilarie care s-au inradacinat atat de puternic in mintea multora dintre noi incat, chiar daca avem burta plina, tot ne fortam sa termina toata portia de mancare. Citește mai mult...

Nu numai cafeaua, ceaiul verde, ceaiul negru sau băuturile energizante reuşesc să te scoată din moleşeala de după prânz. Găsește-ți motivația!