Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Adolescenți » Dulciuri

Pe lângă faptul că duce la cresterea în greutate, zahărul are si alte efecte nocive asupra organismului.

Pe lângă faptul că duce la cresterea în greutate, zahărul are si alte efecte nocive asupra organismului, care pun în pericol starea generală de sănătate. În cele ce urmează, află cum te poate afecta consumul constant de produse rafinate!

Creste riscul de obezitate - Cu cât o persoană consumă mai multe produse rafinate, cu atât riscul de a suferi de obezitate este mai mare. Pe langa severitatea bolii (poate duce la aparitia unor complicatii), obezitatea îi generează pacientului o stare de disconfort fizic, cât si psihic. Cel mai sănătos si mai sigur pentru sistemul nostru imunitar este zahărul brut, în forma lui naturală.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Click. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Bauturile carbogazoase sunt preparate din apa, cafeina, mult zahar sau indulcitori artificiali si un agent aromatizat. Citește mai mult...

***

Karl Lagerfeld afirma ca moda este cea mai sanatoasa motivatie pentru a slabi. Găsește-ți motivația!

Produsele dietetice sau light ne fac sa slabim - Fals!

Produsele dietetice sunt adesea rezultatul marketing-ului. Alimentele care poarta mentiunea "continut redus de grasimi sau de zahar" cu siguranta au mai putine grasimi sau zahar decat celelalte, insa nu sunt lipsite de calorii.

A consuma mai multe alimente dietetice in virtutea faptului ca aportul de calorii este mai mic nu este chiar indicat, deoarece, in mod frecvent, grasimile si zaharul sunt inlocuite cu ingrediente artificiale.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Fructele sunt cele mai bune prietene ale noastre, dar le cunoastem cu adevarat? Citește mai mult...

Grup de suport – grup format din oameni care se confruntă cu aceleaşi probleme, nevoi, speranţe şi care împreună încearcă să găsească soluţiile. Găsește-ți motivația!

Taxa pe junk-food si sucuri carbogazoase

Taxa pe junk-food si sucuri carbogazoase


Publicat în Buna Ziua Iasi

Petru Calian: "Vom initia un proiect de lege care prevede taxarea alimentelor nesanatoase".

"Vom initia un proiect de lege care prevede taxarea alimentelor nesanatoase, bogate in grasimi, colesterol si sare, si a bauturilor carbogazoase, bogate in dulciuri, care este un demers ce contribuie la o sanatate mai buna. Oferim sansa de a gasi solutii financiare prin care sa ajutam Ministerul Sanatatii, deoarece taxele sau accizele vor avea ca destinatie acest minister. Vrem sa imbogatim programele MS, atat de preventie, pentru a se consuma mai putine alimente nesanatoase, cat si de sprijinire a programelor care nu pot fi duse la bun sfarsit din cauza lipsei banilor", a spus Petru Calian.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

H. Uioreanu: Nu ne intereseaza sa sustinem rosiile din Africa de Sud si usturoiul din China. Citește mai mult...

Iată ce emoții pozitive îți influențează într-o foarte mare măsură starea de sănătate fizică, dar și psihică. Găsește-ți motivația!