Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Adolescenți » Detoxifiere

In locul zaharului incerca extractele de lemn dulce sau stevia, care sunt naturale si au multe beneficii.

Consuma alimente amare - Este vorba in special de plantele cu frunze usor amare, cum este papadia, din care poti pregati o salata gustoasa si hranitoare. „Desigur, toate legumele sunt bune, dar cele amare au avantajul ca stimuleaza productia de hormoni si enzime digestive care imbunatatesc digestia si contribuie la eliminarea rapida a toxinelor”, spune dr. Oz. In plus, alimentele amare iti taie pofta de dulce, ceea ce e de dorit intr-o cura de detoxifiere.

Specialistul spune ca e de ajuns sa adaugi frunze de papadie in salata preferata.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Unica.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Algele marine pot fi folosite in alimentatie: salate, supe, sosuri, antreuri. Citește mai mult...

***

Traim intr-o societate care considera ca un corp suplu este o imagine a frumusetii.  Găsește-ți motivația!

Dacă tot e la îndemână, profită de post şi consumă spanac cât mai des.

Specialista ziarului Libertatea, lector dr. Lygia Alexandrescu, nutriţionist, îţi spune câte beneficii are spanacul pentru sănătate.

Detoxifică ficatul. Pe lângă fier, spanacul conţine calciu, clorofilă, betacaroten, vitamina B6, vitamina C, sodiu şi potasiu. Sulful pe care-l conţine spanacul ajută la detoxificarea ficatului, iar vitamina A ajută la îmbunătăţirea vederii noaptea.

Previne cancerul. Datorită conţinutului mare de compuşi flavonoizi, spanacul e un aliment anticancerigen. S-au produs anumite extracte din spanac şi în urma studiilor realizate asupra acestora s-a constatat că ele ajută la inhibarea dezvoltării celulelor canceroase de la nivelul stomacului şi al pielii.

Urmareste-o pe Dr. Lygia Alexandrescu pe Facebook.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Specialistul în nutriţie lector dr. Lygia Alexandrescu ne oferă astăzi formula unei diete echilibrate. Citește mai mult...

Cu siguranță nu are cum să te motiveze faptul că te uiți în oglindă și îți spui că arăți rău. Găsește-ți motivația!

Detoxifierea ficatului se poate face incluzând în dieta zilnică produse sănătoase și eliminând alimentele prăjite și semipreparatele.

Morcovul și sfecla, de asemenea, sunt un depozit real de flavonoide vegetale și beta-caroten, elemente care pot stimula îmbunătățirea funcției hepatice.

Ceaiul verde este, la rândul său, extrem de util pentru sănătatea ficatului, deoarece conține catechine (un antioxidant puternic).

Un alt aliment care curăță ficatul este mărul, care ameliorează funcțile hepatice.

Lămâia poate contribui la sănătatea ficatului dacă în fiecare dimineață bem un pahar de suc proaspăt, funcțiile hepatice devenind astfel mult mai active încă de la prima oră.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Grapefrutul are un conținut mare de vitamina C, iar pe lângă aceasta mai are vitamina A, apă, calciu, fosfor, potasiu, vitaminele B1, B2, B5, retinol, niacină, tocoferol și fier. Citește mai mult...

Principalul "inamic" este acum carnea, in special cea de porc. Uita de ea, cel putin o luna. Găsește-ți motivația!