Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

Adolescenți » Dulciuri

Consumul de zahăr poate deveni o dependenţă sau un obicei plăcut, însă efectele sale asupra organismului determină tot mai multe persoane să îl excludă din meniu.

Sarah Wilson, jurnalistă şi autoare a cărţii "I Quit Sugar" explică, într-un interviu acordat "Huffington Post", cum a reuşit să renunţe definitiv la zahăr.

"Am reuşit, vreme de două săptămâni. Dar mă simţeam bine şi rezultatele au fost imediate – un ten mai curat, o minte limpede şi aşa mai departe – aşa că am tot continuat", a explicat ea. Wilson a renunţat complet la zahăr, inclusiv la fructe. "Miere, sirop de agave şi aşa mai departe. Alte lucruri pe care să le excluzi sunt sosul de roşii, ketchup – care poate conţine şi până la 50% zahăr, multe cereale şi lactate cu un conţinut redus de grăsime". Wilson susţine că, în şapte săptămâni, zahărul este eliminat complet din organism, care este "recalibrat". Unul dintre ingredientele care au ajutat-o să renunţe la zahăr, a dezvăluit ea, a fost uleiul de cocos, "o linguriţă după masa de prânz“, care îi potolea pofta de zahăr.

Urmareste-o pe Sarah Wilson online, Facebook si Twitter.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Adevarul. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Dupa o noapte in care am consumat mii si mii de calorii si ma simteam plina si intoxicata, am avut o revelatie. "Ce naiba imi fac singura?" Citește mai mult...

***

Nu ai idee ce să mănânci la micul dejun sau nu ai niciodată timp suficient ca să găteşti? Invaţă de la Dr. Oz cele mai bune secrete de slăbit! Găsește-ți motivația!

Dieta de slabire cu iaurt

Dieta de slabire cu iaurt


Publicat în DivaHair.ro

Unele iaurturi, desi sunt dietetice, contin cantitati mari de indulcitori artificiali care trebuiesc evitate.

Cea mai raspandita metoda de slabit pe baza de iaurt presupune consumarea unui iaurt dietetic la fiecare masa timp de cinci zile, in urma carora vei pierde aproximativ 2 kg. In tot acest timp trebuie sa bei un pahar de apa rece in fiecare dimineata, sa renunti la dulciuri, alcool si bauturi carbogazoase, si sa respecti un program de exercitii fizice de la care nu ai voie sa trisezi. Micul dejun este alcatuit dintr-un iaurt dietetic de 300g, o felie de paine prajita si un pahar de suc natural. Pranzul poate avea mai multe variante, supe, piept de pui la gratar, insotite de un iaurt, iar cina este alcatuita doar dintr-un iaurt dietetic. Ca gustare este indicat sa mananci un mar, o para sau o portocala.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Pentru a prepara iaurt ai nevoie de lapte fiert și iaurt, la chefir sunt necesare cristale de chefir Citește mai mult...

Cand vine vorba de inspiratie si de motivatie in timp ce te afli la sala sau faci miscare in aer liber, ai nevoie ca dialogul tau interior sa dea rezultatele scontate.  Găsește-ți motivația!

Legumele si zarzavaturile ar trebui sa ocupe acum peste 60% din totalul ingredientelor pentru prepararea meselor.

Un plan alimentar complet pentru intreaga primavara va include obligatoriu urmatoarele obiective prioritare, toate benefice pentru sanatate si toate stimuland foarte bine scaderea in greutate:

Meniuri preponderent vegetariene, cu foarte putina carne sau chiar fara nici o bucatica de carne. Legumele si zarzavaturile ar trebui sa ocupe acum peste 60% din totalul ingredientelor pentru prepararea meselor, iar grasimile folosite la gatirea lor e bine sa fie introduse cu maxima moderatie.

Proteine mai putine, dar prezente totusi zilnic la masa. Ouale, branzeturile moi, iaurtul, legumele boabe, tofu, carnea de pasare si pestele sunt surse bune de proteine si vor fi de folos chiar si la cura de slabit daca se consuma in cantitati mici si insotesc fiecare masa a zilei.

Introducerea de aperitive la mesele principale reduce bine apetitul alimentar crescut. Salatele de sezon, gatite cu doar putin ulei de masline vor ajuta foarte mult sa consumam portii mai mici in special la pranz si la cina. Suplimentar, se poate apela si la unele seminte bogate in grasimi nesaturate si de asemenea la migdale si nuci pentru a se atinge garantat obiectivul de reducere a portiilor la mesele principale.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Legumele si zarzavaturile ar trebui sa ocupe acum peste 60% din totalul ingredientelor pentru prepararea meselor. Citește mai mult...

Câteva lecții de viață extrase de Marc Chernoff din “jurnalul cu inspirație” al bunicii sale, care a murit la vârsta de 90 de ani. Găsește-ți motivația!