Radio spacer line
Pornim Happy Radio...
Login

Adolescenți » Alimentatie copii & adolescenti

Se poate să ai mese echilibrate și la pachet

Cand trebuie sa pui zilnic pachetel cu 2 gustari si pranz/5 zile pe saptamana, este posibil sa o iei razna

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Roxanadulgheru.ro. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

~
~

Îți mai recomandăm:

E mai usor sa fii motivat cand mergi la sala cu prietenii, parca devine o activitate distractiva. Găsește-ți motivația!

Copiii care iau micul dejun zilnic au rezultate mai bune la testele IQ, conform unei cercetari de la Universitatea din Pennsylvania.

La vârsta de 6 ani capacitatea cognitiva a unui copil se dezvolta rapid. Aspectele nutritionale si cele sociale ale micului dejun au un rol important si interactiunea sociala cu parintii la micul dejun poate promova dezvoltarea creierului. Cercetatorii sugereaza ca scolile pot avea un rol în sublinierea importantei micului dejun prin decalarea orei de incepere a activitatilor educationale si / sau furnizarea micului dejun.

“Pentru ca o nutritie adecvata in copilaria timpurie contribuie la un IQ crescut, care este legat de scaderea tulburarilor de comportament din copilarie, de un grad de satisfactie in cariera mai crescut, si de succes socio-economic la adulti, consumul micului dejun ar putea fi benefic si pentru calitatea vietii”, a spus dr. Liu. “Aceste constatari pot reflecta beneficiile nutritionale si sociale ale micului dejun si pot avea implicatii importante in sanatatea publica cu privire la micul dejun regulat la copii.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Dacă ne uităm doar la caloriile consumate la micul dejun, au existat multe încercări de a studia impactul micului dejun asupra greutăţii unei persoane. Citește mai mult...

Omul modern a uitat sa manance in functie de necesitati si mananca cu mintea. Găsește-ți motivația!

Pofta de dulce a devenit, pentru multi dintre noi, aproape un fel de adictie.

Chiar dacă ne chinuim să bem ceaiul sau cafeaua fără zahăr, zilnic introducem în organism mai mult zahăr decât ar trebui din produse alimentare pe care nici nu le-am banui că ar conţine aşa ceva.

Cat de greu este, de fapt, sa traim "sugar-free"? Pofta de dulce a devenit, pentru multi dintre noi, aproape un fel de adictie. Mai mult de atat, unii oameni de stiinta au constatat ca zaharul poate crea dependenta. Cercetatorii francezi din Bordeaux au facut mai multe experimente prin care au concluzionat ca receptorii pentru dulce nu exista in organism in momentul nasterii, ci se dezvolta pe masura ce introducem in corp produse alimentare dulci.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Zaharul, in cantitatile in care este consumat astazi in tarile industrializate, este toxina ce sta la baza multor afectiuni. Citește mai mult...

Ai nevoie de câteva trucuri care te pot motiva să începi cu brio sau să continui cu acest obicei care face minuni pentru sănătatea ta! Găsește-ți motivația!