Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

30 minute mișcare » 30 minute miscare

Nu trebuie să fii balerină ca să arăţi la fel de bine ca una. Pe lângă dietă, dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, trebuie să faci şi exerciţii fizice în mod regulat.

Nu trebuie să fii balerină ca să arăţi la fel de bine ca una. Pe lângă dietă, dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, trebuie să faci şi exerciţii fizice în mod regulat. Uite cum se antrenează balerinele:

Înainte de toate, ţine minte că balerinele se antrenează la bară şi fac multe repetări ale exerciţiilor. Aşadar, pentru început ai nevoie de un scaun rezistent, cu spătar, de care să te poţi ţine. Înainte să te apuci de exerciţii, nu uita să faci încălzirea!

Ca să faci exerciţiile ca o balerină, repetă mai întâi în oglindă poziţia corectă: spatele cât mai drept, bărbia paralelă cu podeaua, abdomenul supt şi fundul înăuntru.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Unica.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

30 de minute de exerciții cardio, de cinci ori pe săptămână, îți vor îmbunătăți rezistența și vor arde câteva calorii în plus.  Citește mai mult...

***

Ti se pare că nu slăbeşti oricât de atentă eşti la alimentaţie? Descoperă cele mai frecvente greşeli pe care le poţi face fără să bănuieşti, dar care nu te lasă să slăbeşti! Găsește-ți motivația!

Ce nu stiai despre calorii

Ce nu stiai despre calorii


Publicat în Click

Alimentele precum fructele, legumele, carnea, sunt mai greu de mestecat si contin calorii care sunt arse mult mai repede

Cu siguranta stii deja ce sunt caloriile si ca provoaca o crestere in greutate daca sunt consumate in numar mare. Afla cele 8 motive care produc confuzii in ceea ce priveste caloriile.

Portiile de mancare din restaurante pot contine dublul sau triplul numarului de calorii pe care il contine o portie de mancare gatita acasa. Din pacate, aceste portii ne afecteaza silueta. Cand au mai multa mancare pe farfurie, oamenii consuma cu aproximativ 30% mai mult, potrivit studiilor. Asa ca nu te stradui sa termini intreaga portie din fata ta, este de preferat ca farfuria sa nu ramana goala.

Studiile arata ca alimentele precum fructele, legumele, carnea, sunt mai greu de mestecat si contin calorii care sunt arse mult mai repede. Mai mult, un studiu din 2011 a descoperit ca este mai importanta calitatea caloriilor decat cantitatea lor.

Cei care au consumat o cantitate mare de alimente nesanatoase, cum ar fi carnea procesata, cartofii prajiti sau bauturi indulcite, au castigat mai mult in greutate, intr-un timp mai scurt, decat cei care au consumate mai multe alimente sanatoase.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Un rol important in mentinerea unei greutati normale o are calitatea caloriilor pe care le asimilieaza organismul. Citește mai mult...

Dr. Mihaela Bilic: O dieta echilibrata este regimul de intretinere pe viata.  Găsește-ți motivația!

În magazinele virtuale Google Play, AppStore, Windows Phone sau BlackBerry World există o mulţime de aplicaţii mobile pentru sport şi dietă.

În magazinele virtuale Google Play, AppStore, Windows Phone sau BlackBerry World există o mulţime de aplicaţii mobile pentru sport şi dietă, accesibile tuturor utilizatorilor de smartphone-uri care vor să facă mişcare, să aibă o alimentaţie sănătoasă şi să intre în formă.

Printre cele mai utile aplicaţii mobile pentru sport sunt cele dedicate alergărilor sau antrenamentelor fitness, acestea înregistrând de altfel şi cel mai mare număr de descărcări.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Fie că alergi, faci jogging sau te plimbi, aceste aplicații te vor ajuta să-ți atingi obiectivele.  Citește mai mult...

Nyla avea anul trecut 197 de kilograme, dar a slabit 72 si si-a schimbat complet viata.  Găsește-ți motivația!