Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

30 minute mișcare » 30 minute miscare

Sari coarda primavara asta

Publicat în Dietetik.ro
Sari coarda primavara asta

Ne distram, tonifiem musculatura si pierdem kilograme, totul la noi acasa si fara alta investitie decat o coarda de sarit!

Credeti ca era distractiv saritul corzii in copilarie? Ei bine, aflati ca si acum ne poate produce o mare bucurie, insotita de o mare realizare. Ne distram, tonifiem musculatura si pierdem kilograme, totul la noi acasa si fara alta investitie decat o coarda de sarit! Putem sari coarda aproape oriunde nu riscam sa daramam nimic. Putem incepe cu "rasucirea", care se face in felul urmator: tineti trunchiul drept in timp ce sariti, dar rotiti soldurile odata la stanga, odata la dreapta, in serii de cate 15. Pe masura ce o sa faceti acest exercitiu veti putea creste si viteza, pentru rezultate mai bune.

Cel mai antrenant exercitiu de sarit coarda este "dubla" sa treceti coarda de doua ori pe sub picioare intr-o singura saritura. Este un mod de a sari care va face minuni pentru musculatura soldurilor, coapselor, a feselor si a gambelor. Deoarece necesita viteza si este destul de greu, nu il incepeti inainte de a va antrena bine cu celelate.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în Dietetik.ro. Sunteți autorul articolului?

Îți mai recomandăm:

Există foarte multe sporturi pe care le poţi practica, însă nu toate sunt utile atunci când vrei să slăbeşti. Citește mai mult...

***

De fiecare dată când un alergător trecea pe lângă mine, îl admirăm și îmi vedeam de drum. Nici prin cap nu-mi trecea să fac și eu același lucru. Găsește-ți motivația!

Adevarul despre calorii

Adevarul despre calorii


Publicat în Dietetik.ro

Cele mai bune si eficiente diete sunt cele care merg pe reducerea numarului de calorii.

Daca respecti o dieta, indiferent care este scopul acesteia, trebuie sa stii adevarul despre calorii, pentru ca orice variatie in greutate incepe si se termina cu numarul de calorii consumate. Fundamental este faptul ca 3500 de calorii reprezinta valoarea energetica care rezulta din arderea a jumatate de kilogram de grasime corporala. Teoretic, un aport cu 3500 de calorii mai putin, intr-un anumit interval de timp, ar trebui sa faca sa dispara jumatate de kilogram de grasime. In fapt este mult mai complicat. Daca afli tot adevarul despre calorii ai sa intelegi ca scaderea in greutate nu este o chestiune care tine doar de aritmetica, sustine Fitbie.com.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

In primul rand, trebuie sa se calculeze zilnic necesarul de calorii.  Citește mai mult...

Este obligatoriu sa mancati de trei ori pe zi, sa va micsorati portiile, iar seara sa evitati alimente precum painea, cartofii, pastele. Găsește-ți motivația!

The Truth About Calories

The Truth About Calories


Publicat în Fitbie.Msn.com

You’re not alone if you’re feeling a little clueless about calories.

“If someone is consuming many calories from fatty, sugary, low-nutrient foods, clearly they won’t be getting all the valuable nutrients they need for their bodies to function optimally,” says Elisa Zied, MS, RD, CDN, author of Nutrition at Your Fingertips. “To sustain weight loss, it’s key to keep activity level up and mix up exercises so you’re using different muscle groups or stimulating your muscles in different ways.”

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Have a glass of sparkling water, with lemon, lime, or even a piece of orange tossed in for flavor. Citește mai mult...

Un corp sănătos şi o greutate satisfăcătoare presupune schimbarea obiceurilor alimentare pe viaţă, nu doar pentru o zi. Găsește-ți motivația!