Radio spacer line
Logo small
Pornim Happy Radio...

30 minute mișcare » 30 minute miscare

Tehnicile yoga pot fi puse în practică fără probleme, indiferent de starea generală pe care o ai în momentul respectiv.

Yoga alungă stresul. Situaţiile stresante cu care ne confruntăm zilnic nu pot fi niciodată eliminate. Cu toate acestea, există diverse modalităţi interesante şi la îndemâna oricui pentru a preveni apariţia stresului, înainte ca situaţia să ne scape de sub control. 

Te ajută să slăbeşti. Pe lângă faptul că te relaxează, yoga te poate ajuta să ai un abdomenul la care ai visat sau măcar un corp tonifiat. Mai mult, intensificarea procesului metabolic al organismului prin tehnicile yoga contribuie la pierderea caloriilor

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet Publicat în One. Sunteți autorul articolului? Credit foto Pixabay.com

Îți mai recomandăm:

Masajul manual imbunatateste aspectul si textura pielii si favorizeaza o pierdere usoara in greutate. Citește mai mult...

***

Principalele 5 motivari atunci cand vine vorba de pierderea kilogramelor. Găsește-ți motivația!

Lucreaza-ti abdomenul acasa

Lucreaza-ti abdomenul acasa


Publicat în Ziare.com

Exercitiile facute acasa reprezinta o optiune, insa adesea apar dureri ingrozitoare de coloana, de gat, iar rezultatele intarzie sa se vada.

Pentru multe persoane este imposibil sa mearga la o sala de fitness, fie din cauza ca ies foarte tarziu de la serviciu si pur si simplu nu mai gasesc nimic deschis, fie pentru ca nu isi permit sa plateasca un abonament.

Exercitiile facute acasa reprezinta o optiune, insa adesea apar dureri ingrozitoare de coloana, de gat, iar rezultatele intarzie sa se vada. Asta se intampla pentru ca fie pozitia nu este corecta, fie exercitiile nu sunt destul de variate sau cele mai potrivite pentru a lucra o anume grupa de muschi.

Ziare.com a cerut sprijinul instructorului de Kangoo Jumps Diana Stirbu, care ne-a sugerat mai multe seturi de exercitii prin care iti poti tonifia si infrumuseta corpul.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Pentru a face anumite exercitii fizice, femeile nu au nevoie neaparat de sala de fitness, ci de o camera si ceva vointa. Citește mai mult...

O portie de cartofi mov contine cu 30% mai putine calorii decat vei gasi in cartofii obisnuiti.  Găsește-ți motivația!

Raw food si sportul de performanta

Raw food si sportul de performanta


Publicat în Ligia Pop

Se poate obtine performanta si fara carne. Sportivii au demonstrat-o cu dieta vegetariana.

De cand ma stiu aud mereu vorba celebra, “carnea iti da putere si fara ea nu poti trai, darmite sa ai energie”. Timpul si experienta multor oameni au dovedit contrariul, primele exemple au fost de sportivi care pe o dieta vegetariana au putut demonstra lumii ca se poate obtine performanta si fara carne. Intre timp s-au ridicat altii care au sustinut ca se poate ajunge la si mai mare performanta sportiva doar cu ajutorul unei diete 100% naturale bazata pe legume, fructe, nuci, seminte, germeni si vlastari de legume, netratate termic.

Acest articol este un rezumat. Citește articolul complet.

Îți mai recomandăm:

Sucul de grau verde este cea mai importanta sursa de detoxifiere. Citește mai mult...

A manca sanatos nu inseamna ca trebuie sa renunti la felurile preferate de mancare. Găsește-ți motivația!